Pe bună dreptate, mai ales dacă ești femeie, te întrebi cum de părul cântăreței mai rezistă după atâtea schimbări.

Vedeta s-a hotărât să spună fanilor care este secretul ei și a făcut-o într-o înregistrare postată pe canalul său de YouTube.

În înregistrare, unde îi este parteneră fiica ei cea mare, Ella, Andreea Bălan admite că are nu una, ci 7 peruci, toate blonde. Cu părul până la umeri sau până la jumătatea spatelui, cu păr lung și buclat, cu breton, orice și-ar putea dori. Are chiar și o perucă  blondă, dar cu rădăcinile închise la culoare.

Vedeta admite că, cu ani în urmă, era nevoită să-și maltrateze părul, folosind extensii. Iar acesta s-a degradat în timp. De trei ani, însă, spune ea, și-a cumpărat peruci și este foarte mulțumită de ele. Iar părul ei natural s-a refăcut complet.

7 variațiuni de păr blond

Vorbind despre perucile sale, Andreea Bălan a destăinuit fanilor că acestea au și nume. Maricica, de exemplu, este peruca cu părul scurt și drept, un gen de bob.

Cea mai scumpă este însă o perucă pe care vedeta a plătit 1.000 de euro. Toate sunt din păr natural, însă în cazul acestei peruci calitatea firului de păr este foarte bună, a spus vedeta.

Deși a-și pune o perucă nu durează mai mult de un minut, acestea trebuie aranjate în prealabil: spălate, coafate etc. ”Am grijă de ele ca de părul meu!”, declară artista.

Vezi și Cum arată Andreea Bălan la două săptămâni de când a născut. Nici nu ai zice că a fost gravidă!

Citește și: