Andreea Bălan este cunoscută pentru coregrafiile spectaculoase pe care le realizează și pentru faptul că este o persoană foarte activă. Sute de ore de dans și de antrenament pentru concerte și emisiunea Dancing on Ice nu i-au venit de hac așa cum s-a întâmplat într-o clipă de neatenție!

Solista s-a împiedicat, în timp ce se afla pe role, cu fetele ei, a călcat un pic strâmb și a căzut cu fața de bordură, lovindu-se în zona buzelor. Vedeta a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru a opri sângerarea abundentă și a-i fi cusută buza! Cicatricea va rămâne acolo să-i amintească o viață de acest moment.

Din fericire, medicii i-au venit rapid în ajutor, iar Andreea se simte bine la ora actuală.

Artista a povestit totul pe Instagram, cu fanii săi. „Ieri a fost o zi memorabilă, care va rămâne întipărită un pic pe față mea (la propriu). La trei minute după ce am făcut această poză veselă am pupat bordura la propriu. Că de, am crezut că pe role e la fel ca pe gheață, dar am aflat că e mai greu și căzăturile sunt mai dureroase. Rămâi lipit de asfalt, nu aluneci. Am avut nevoie de cusături în urgență, iar doctorul Zamfirescu mi-a cusut buza de sus.

Oftica mare e, că am căzut așa, simplu, în față casei, după 3 luni în care am făcut acrobații și nebunii pe gheață.

În concluzie, câteodată nu sunt chiar wonderwoman, mai și cad (la propriu și la figurat), dar mă ridic și merg la doctor, sau îmi sun grupul de suport (psihic) și îmi revin instant, îmi iau pelerina și zbor iar.

Noroc că am filmări la Te cunosc de undeva săptămâna viitoare și până atunci îmi trece.

Stay safe & take care when skateing. Love you all”, a fost mesajul pe care l-a scris Andreea Bălan în dreptul unei imagini în care apare alături de fiicele sale, cu puțin timp înainte de accidentare. Vedeta a postat și o altă fotografie de după căzătură, unde e de-a dreptul transfigurată.

Andreea-a-iesit-pe-role-cu-fetitele-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Nu este pentru prima dată când Andreea Bălan distribuie admiratorilor imagini în care sunt vizibile urmările accidentărilor. Andreea muncește din greu în sala de antrenament și în cea de dans pentru a pune la punct coregrafiile pe care le execută în timpul concertelor. Evident, căzăturile sunt la ordinea zilei, iar vânătăile sunt ceva cu care Andreea s-a obișnuit. De data aceasta, însă, a fost vorba despre ceva mai serios.

Vezi și George Burcea le face praf pe Andreea Bălan și pe mama ei. Acuzațiile grave ale actorului: ”Vă rog mult, nu faceți asta, copiii suferă”. Sfat pentru părinții divorțați

Citește și:

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, din nou părinți? Declarația vedetei după ce a pierdut o sarcină

Gigi Becali vorbește despre retragerea la mănăstire: ”Aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit”