Nu a divorțat încă de George Burcea, dar își vede mai departe de viața ei. În timp ce soțul ei filmează pentru noua ediție a emisiunii Ferma de la Pro TV, ea a fost surprinsă în oraș alături de Tiberiu, iar cei doi  se poartă ca niște adolescenți îndrăgostiți.

andreea Balan, vacantaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Andreea și Tiberiu au ieșit în oraș și par extrem de feirciți împreună. Se țin de mână și își aruncă zâmbete unui celuilalt, fără să le pese de privirile indiscrete ale celor din jur. Cei doi s-au plimbat prin zona Romană, apoi au mers la un restaurant unde au petrecut mai bine de două ore, potrivit Click.ro.

Artista nu a confirmat oficial relația cu Tiberiu, dar nici nu se ferește să se afișeze împreună cu el. Însă, recent a făcut un comentariu pe canalul ei de youtube, în care lasă de înțeles că e fericită.

„Râdem, dar trăim în ţara în care dacă eşti fericită după un divorţ ţi se dă în cap. (…) Trebuie să mai stai să mai plângi. De ce nu ai plâns mai mult? Le place suferinţa. Vor să te vadă la pământ. Şi când nu mai suferi, spun: Ah, dar trebuia să sufere mai mult. Aşa e lumea”, s-a limitat să declare recent Andreea Bălan pe Youtube. 

Prima dată Andreea și Tiberiu au fost văzuți la începutul lunii iulie în Vama Veche, ținându-se de mână și sărutându-se, iar relația lor pare să devină din ce în ce mai serioasă.  Tiberiu Alexandru Argint este fratele Soniei Argint Ionescu, prezentatoarea emisiunii „Vreau să fiu sănătos”, de la TVR 1. El a absolvit și cursurile Universității de Arhitectură din București. Are o afacere în domeniul designului de interior și este de manager de vânzări la o companie daneză de lux.

Când a început relația dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint?

Andreea a reușit să treacă peste despărțirea de George Burcea și se pare că Tiberiu a cucerit-o cu blândețea lui, dar și pentru faptul că este copilăros ca ea.

„Andreea Bălan nu căuta un bărbat care să o consoleze, în niciun caz. Dar, l-a cunoscut pe Tiberiu Argint și între ei a fost o chimie. Apoi, din vorbă în vorbă, Andreea a fost cucerită de blândețea lui, dar și de faptul că, deși lucrează într-un mediu stresant, reușește să rămână copil, să se distreze, să uite de stres, iar felul lui tonic de a fi a fost pe placul ei’, au declarat prietenii blondinei pentru Wowbiz.

Artista a fost cucerită în special de faptul că Tiberiu iubește copiii, mai ales având în vedere că prioritățile Andreei sunt cele două fiice pe care le are cu George Burcea.

„Andreea Bălan a fost cucerită de felul în care Tiberiu Argint vorbește despre nepoții pe care îi are. E clar că iubește copiii, îi place să se joace cu ei, se pune la mintea lor, iar asta îi place Andreei când vine vorba de un bărbat. În plus, iubesc amândoi animalele, iar asta i-a apropiat și mai mult’, au mai spus sursele.

Deși și-au făcut abia acum câteva zile publică relația, se pare că cei doi au început să formeze un cuplu din luna iunie.

Foto: CLICK.RO/ Instagram

Citește și: