Între Andreea Bălan şi George Burcea nu mai este cale de împăcare. Chiar dacă a recunoscut că despărțirea de soțule I a fost una foarte dureroasă pentru ea, frumoasa cântăreață este hotărâtă să depăseașească această perioadă din viața ei și recunoaște că a acceptat situația și s-a împăcat cu gândul. Mai mult, ea a dezvăluit că fetițelor ei le-a ascuns adevărul și a ales să le spună doar că tati lucrează foarte mult și de aceea vine așa rar acasă.

„Nu caut un nou iubit. Au trecut aproape patru luni de când ne-am separat, eu sunt ok acum, eu și fetițele ne-am obișnuit cu această situație. El vine o dată pe săptămână să le vadă. M-ați întrebat cum reacționează Ella sau dacă Ella știe. Ei bine, un copil, la trei ani, nu înțelege și nu prea pricepe ce înseamnă un divorț. Ea știe că tati vine din când în când, că tati lucrează. Copiii nu au noțiunea timpului, nu știu ce înseamnă o zi, un minut, o oră sau o săptămână. Pentru ei, timpul trece altfel… Le ofer fetițelor tot felul de activități, le ajut să treacă peste această perioadă…”, le-a transmis Andreea Bălan fanilor.

Pentru cei care nu știu, Andreea Bălan își gestionează singură afacerile, de la muzică până la contabilitate, face strategii de business și, mai mult decât atât, se ocupă constant și intens de social media. Petrece și câte opt ore pe zi la telefon.

”Este greu, pentru că îmi ocupă foarte mult timp. Pe lângă faptul că mă ocupam de Instagram și de Facebook, acum mă ocup și de vlog, și de TikTok, o nouă aplicație. Eu mă ocup de toate, sunt propriul manager, mă ocup singură de tot ce înseamnă vânzări, strategii, contracte și facturi, sunt și control freak, nu prea vreau să deleg. Stau 8 ore pe zi pe telefon, e ca un job full”, a declarat recent cântăreața.

 

Andreea a mărturisit și că ea crede în continuare în dragoste și că dacă va întâlni bărbatul potrivit se va recăsători.

„Sunt convinsă că la un moment dat, dacă voi cunoaşte alte tipologii de bărbaţi, cu siguranţă voi găsi persoana potrivită. Eu cred în dragoste, în iubire. De ce nu, să mă căsătoresc la un moment dat? Altele s-au căsătorit de trei ori şi au divorţat, eu de ce nu?” a mai declarat Andreea Bălan într-un interviu susținut de Cristi Brancu.