Viața Andreei Bălan s-a schimbat total într-un an de zile. A fost la un pas de moarte, dar tatăl fetițelor ei a fost alături de ea și artista a reușit să-și revină. Experiența șocantă a făcut-o mai puternică și în urma ei a decis să meargă alături de George Burcea în fața altarului pentru a-și jura iubire veșnică. Însă povestea lor de dragoste a mai durat doar șase luni. Apoi, actorul și-a dat seama că nu o mai iubește pe mama fetițelor ei și a decis să o părăsească. Deși Andreea își dorea ca el să se răzgândească, în final cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, lucrurile dintre ei fiind acum foarte clare.

Andreea a mărturisit că divorțul de George Burcea a început de o lună, când ea s-a dus și a depus actele. Întârzierea soluționării întregului proces de divorț al celor două vedete, în fața instanței, s-a datorat însă lipsei de activități a judecătoriilor, generată de epidemia de COVID-19.

George Burcea nu contribuie financiar la creșterea fetițelor

„Actele s-au depus de o lună, nu s-au depus zilele acestea, doar că judecătoriile nu au lucrat. Urmează să i se comunice lui și el să vină în întâmpinare și apoi să se dea un termen. Cel mai probabil, primul termen va fi la vară, deci o să dureze”,a declarat Andreea Bălan, în cadrul emisiunii Showbiz Report.

Cu toate acestea, George și Andreea continuă să se certe și să se „înțepe” public, făcându-și numeroase reproșuri. Mai mult, cei doi au discuții telefonice în care se ceartă din diverse motive. Actorul îi reproșează că nu îl lasă să vorbească mai deloc cu fiicele sale, în timp ce cântăreața consideră că el are o atitudine extrem de agresivă.

„Sunt precum șoarecele și pisica. Amândoi au strâns foarte multe frustrări și fiecare și le varsă asupra celuilalt. Andreea și-ar dori ca George să o respecte mai mult, dar mai ales să contribuie și el la cheltuielile casei, mai exact ale fetițelor. De când a plecat, George nu i-a dat niciun ban Andreei. Desigur, ea se descurcă, chiar dacă nu mai are concerte. Însă, pur și simplu nu i se pare corect ca el să aibă doar pretenții, să spună că și el este părintele fetițelor, dar să nu se implice financiar. El, la rândul lui, spune că ar face-o cu cea mai mare plăcere, însă nu mai are spectacole și nici reclame, din cauza pandemiei de coronavirus. George a promis că imediat ce își va relua activitatea, va contribui și financiar la creșterea fetițelor, atât cât își va permite”, au declarat surse pentru site-ul impact.ro.

Citește și: