Luni, 27 februarie, bat clopote de nuntă la America Express! Urmează nunțile de o zi, misiunile cu care Irina Fodor îi provoacă pe concurenți în numele imunității și pentru care noii parteneri învață să concureze împreună, susținându-se… și la bine, și la rău. ”Astăzi e ziua cea mare: o să vă căsătoriți în Columbia!” este anunțul cu care Irina îi trezește pe concurenți în prima dimineață după schimbarea echipelor.

Andreea Bălan, mireasă la America Express

Situația amuzantă este că Andreea Bălan va fi mireasa lui Jean Gavril, asta după ce tot concursul au fost ca șoarecele și pisica. Se vede cât de greu îi este să îl sărute, iar momentul filmat este, cu siguranță, savuros. Andreea Antonescu se va căsători cu Puya, Nelu Cortea, cu Melinda, Cătălin Bordea, cu Doina Teodoru, Dinu Gavril, cu Bie și Cătălin Scărlătescu, cu Mikey, mama lui Bie. Imaginile cu ei îmbrăcați în haine de nuntă sunt cu adevărat amuzante. (foto în galerie).

„Iată răspunsul la întrebările care m-au bântuit în ultimii 3 ani: “Dacă și când te mai măriți?” Și uitați cum m-am căsătorit în Columbia, în @americaexpressromania, cu @jeangavril! A fost cea mai atipică, interesantă și amuzantă nuntă și noi am fost cei mai frumoși și happy miri. Diseară, la 20.30, pe @antena1_oficial”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

andreea-antonescu-si-puyaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Astfel, prima misiune a noilor perechi este să ajungă la bisericuța unde se vor desfășura ”nunțile”. Iar pregătirea ceremoniei devine sarcina principală a fiecărui cuplu, începând cu alegerea rochiei de mireasă, a costumului de mire și a florilor pentru buchet. Concurenții vor munci până în cele mai mici detalii pentru ca totul să decurgă… ca la carte.

”Îmbrăcați de nuntă, dar cu ghiozdanele în spate, am alergat spre judecător ca să primim următoarea misiune”, povestește Melinda, amuzată, despre unul dintre momentele din competiție în care a primit chiar felicitări pe stradă, de la localnici.         

Astfel, noile cupluri America Express vor anima orășelul în care au loc ceremoniile. Perechilor nu trebuie să le lipsească nici martorii de la un asemenea eveniment, așadar localnicii vor intra în jocul lor. Echipele amestecate au parte de o zi nebună în regim de ”proaspăt căsătoriți”, una în care provocarea de a concura alături de un nou coechipier se împletește cu umorul situațiilor neașteptate aduse de ”nunțile” pe nepusă masă.

Citește și: VIDEO Cum l-a jignit Doina Teodoru pe Cătălin Scărlătescu la America Express. Toată lumea a râs, mai puțin el

Citește și: Concurenții America Express, despre decesele din familie. Puya: „Fratele meu a murit mult prea devreme”. Ce spune Andreea Antonescu despre tatăl ei