„Ziua de 4 martie este o zi foarte importantă în viața mea deoarece în aceasta zi a venit pe lume Clara, cea de-a 2 minune a mea. Tot în aceasta zi, acum un an, am avut parte de cea mai grea încercare a vietii mele, când inima mi s-a oprit pentru câteva secunde. De atunci m-am resetat ca om și am realizat că sănătatea este cel mai important lucru și iubirea celor dragi este cea mai de preț comoară.
Dragii mei, azi de ziua Claritei, vă ofer melodia “Inima de fier, o piesa despre puterea de a te ridica si de a merge mai departe ori de câte ori viața te încearcă. Nebunia și viteza de azi ne fac de multe ori să ne pierdem în detalii nesemnificative și să uitam că, de fapt, importantă e fericirea… iar la ea putem ajunge doar dacă înțelegem că viața, cu bune și mai puțin bune, e frumoasa atunci când iubești și ești iubit”, a scris Andreea.

 

 

View this post on Instagram

 

Ziua de 4 martie este o zi foarte importanta in viata mea deoarece in aceasta zi a venit pe lume Clara, cea de-a 2 minune a mea. Tot in aceasta zi, acum un an, am avut parte de cea mai grea incercare a vietii mele, cand inima mi s-a oprit pentru cateva secunde. De atunci m-am resetat ca om si am realizat ca sanatatea este cel mai important lucru si iubirea celor dragi este cea mai de pret comoara. Dragii mei, azi de ziua Claritei, va ofer melodia “Inima de fier”, LINK IN BIO, o piesa despre puterea de a te ridica si de a merge mai departe ori de cate ori viata te incearca. Nebunia si viteza de azi ne fac de multe ori sa ne pierdem in detalii nesemnificative si sa uitam ca, de fapt, importanta e fericirea… iar la ea putem ajunge doar daca intelegem ca viata, cu bune si mai putin bune, e frumoasa atunci cand iubesti si esti iubit❤️???

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

 

Andreea Bălan trece printr-o perioadă grea. Aceasta divorțează de tatăl copiilor ei, George Burcea, la doar câteva luni de la de când au mers în fața altarului.

Actorul George Burcea, care s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins drogat la volan,  a lansat o campanie împotriva violenței domestice, în care a dezvăluit că a crescut intr-un mediu în care violența domestică era la ordinea zilei. Abuzurile psihice și fizice făceau parte din rutină, iar tatăl lui o bătea în mod repetat pe mama lui.  S-a aflat ulterior că tatăl lui George a ucis o femeie cu 25 de lovituri de cuțit. Se pare că de aici au izbucnit tensiuni între George și Andreea, după ce artista i-ar fi cerut soțului ei să nu facă publică povestea.

Andreea Bălan și George Burcea și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în luna septembrie a anului trecut, după 4 ani de relație. În aceeași zi, cei doi și-au botezat și fetița, pe Clara Maria, în vârstă de 11 luni. La petrecerea celor doi au luat parte în jur de 250 de invitaţi, printre care foarte multe vedete apropiate Andreei și lui George.

 

Citește și: