Celebra cântăreață, în vârstă de 34 de ani,  este plină de surpriză. Andreea a anunțat că este însărcinată în cinci luni cu al doilea copil, și în premieră a dezvăluit pentru prima dată și primele imagini cu chipul fetiței ei Ella Maya, care a împlinit vârsta de doi ani pe 9 octombrie.

Andreea Bălan va deveni mamă a doua oară în luna martie

Andreea a mărturisit că viața ei s-a schimbat radical după ce a devenit mamă și acesta a fost motivul pentru care și-a dorit foarte tare să mai facă un copil.

„Sunt însărcinată în cinci luni, noul bebe o să apară în viața noastră la începutul lunii martie. Știu că sună ca un clișeu, dar apariția unui copil nu numai că te maturizează, te și schimbă. Pe mine m-a făcut mai fericită și m-a calmat”, a declarat Andreea pentru Unica.

Vezi ședința foto realizată pentru revista Unica aici.

„Dragii mei, azi e o zi frumoasă de toamnă în care vă facem cunoştinţă cu fetiţa noastră dulce, Ella Maya ?şi totodată vă spun cu multă fericire în suflet că familia ni se va mari”, a scris Andreea Bălan  și pe reţelele de socializare.

 

Astăzi se pare că este ziua graviduțelor. Și îndrăgita prezentatoare Mirela Vaida este însărcinată cu al treilea copil. Ea a făcut dezvăluirea pe blogul ei printr-o postare foarte haioasă.

 

Citește și: