Celebra cântăreață, în vârstă de 34 de ani,  este plină de surpriză. Andreea a anunțat că este însărcinată în cinci luni cu al doilea copil, și în premieră a dezvăluit pentru prima dată și primele imagini cu chipul fetiței ei Ella Maya, care a împlinit vârsta de doi ani pe 9 octombrie.

Andreea Bălan va deveni mamă a doua oară în luna martie

Andreea a mărturisit că viața ei s-a schimbat radical după ce a devenit mamă și acesta a fost motivul pentru care și-a dorit foarte tare să mai facă un copil.

„Sunt însărcinată în cinci luni, noul bebe o să apară în viața noastră la începutul lunii martie. Știu că sună ca un clișeu, dar apariția unui copil nu numai că te maturizează, te și schimbă. Pe mine m-a făcut mai fericită și m-a calmat”, a declarat Andreea pentru Unica.

Vezi ședința foto realizată pentru revista Unica aici.

„Dragii mei, azi e o zi frumoasă de toamnă în care vă facem cunoştinţă cu fetiţa noastră dulce, Ella Maya ?şi totodată vă spun cu multă fericire în suflet că familia ni se va mari”, a scris Andreea Bălan  și pe reţelele de socializare.

 

Astăzi se pare că este ziua graviduțelor. Și îndrăgita prezentatoare Brigitte Macron, schimbare de look fabuloasă. Arată cu 10 de ani mai tânără

  • Vești uluitoare despre celebra actriță de telenovele Adela Noriega după ce s-a scris că are cancer. Nimeni nu se aștepta la un asemenea anunț