Și a reușit! Iar bătrâna a rememorat cu zâmbetul pe buze momente din copilăria strănepoatei sale.

,,Viața este atât de frumoasă pe cât ți-o faci tu. În această zi cu soare, străbunica a împlinit 90 de ani și am mers în casa în care am copilărit cu un tort și cu multă iubire.

Viața nu are decât scopul de a trăi frumos cu iubire, empatie și cu lecțiile învățate. Sper să ajungem și noi toți la 90 de ani senini și înțelepți”, a scris Andreea Bălan pe pagina sa de Instagram.  

a-mers-in-locurile-in-care-a-copilaritSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cea mai mare năzbâtie pe care a făcut-o Andreea Bălan în adolescență. Chiar străbunica ei a dat-o de gol!

Ajunsă la străbunica ei, Andreea Bălan a stat la povesști cu aceasta. Bătrâna șugubeață a depănat amintiri, povestind și care a fost cea mai mare năzbâtie pe care Andreea a făcut-o în adolescență.

Pentru că, în acea vreme, nu avea voie să meargă la discotecă, artista obișnuia să sară geamul. Astăzi, după foarte mulți ani care au trecut de atunci, cântăreața și străbunica ei își amintesc cu drag și melancolie despre acele zile. Iar cele două fetițe ale cântăreței ascultă cu ochii mari și curioși istorisirile bătrânei.

„Când ai sărit din casă pe geam afară și eu te-am căutat în pat, dar tu erai pe stradă… Te duceai la discotecă cu a lui Cătălin.

O aduna mamaie de pe stradă, că sărea pe geam. Când mă ridicam, tu nu erai nicăieri și plecam după tine”, a povestit străbunica artistei.

Asta da copilărie frumoasă!”

Andreea Bălan nu a contrazis-o pe străbunica ei și a povestit cu lux de amănunte că sărea pe geam pentru a merge să se distreze în discoteca din sat.

Privind în urmă, uurata de la Te cunosc de undeva recunoaște că a avut parte de cea mai frumoasă copilărie.

„Eu eram pe stradă, mă duceam la discotecă! Mergeam cu prietena mea Cristina, a vecinului Cătălin, la discotecă. Mamaia mă aduna de pe stradă. Eu săream pe geam, adică dormeam în aceeași cameră cu mamaie și la un moment dat se făcea ora de discotecă, vreo 22:00, mamaia dormea și eu hop pe geam, mă duceam la discotecă! Pleca după mine, mă aducea, iar săream. Asta da copilărie frumoasă!”, a mărturisit cântăreața.

L-a iertat pe tatăl fetițelor sale?

Recent, artista a vorbit despre procesele pe care i le-a deschis fostului soț: cel de calomnie și pentru custodia exclusivă a celor două fetițe.

În cadrul celui mai recent interviu oferit presei, Andreea Bălan a declarat că urmărește câștigarea custodiei exclusive a celor două fetițe pe care le are cu George Burcea. Artista și-a motivat dorința, explicând faptul că tatăl fetițelor s-a mutat în America, iar ea are nevoie de semnătura lui pentru diverse documente în ceea ce le privește pe cele mici.

,,Sunt mai multe procese. Procesul pentru copii, de custodie, și pentru pensie alimentară, care s-a terminat. Am avut fondul și am făcut Apel la acel proces pentru programul de vizitare și pensie alimentară retroactivă, că nu s-a dat.

Iar eu cer în continuare cu custodia exclusivă, mai ales că el s-a mutat în America de luni de zile. Eu am nevoie de custodie exclusivă, pentru că toate deciziile sunt la mine, aici, și eu am grijă exclusiv de copii. El locuiește acolo, iar mie îmi trebuie hârtii și e complicat.”, a mărturisit vedeta.

”Îmi doresc chiar să fie fericit!”

Lăsând la o parte aceste detalii care trebuie rezolvate, artista spune că s-a împăcat cu trecutul său.

„E bărbatul cu care am doi copii. Fără el nu aș fi avut aceste fetițe minunate. Sunt foarte recunoscătoare, foarte recunoscătoare! Îmi doresc chiar să fie fericit! E într-o relație stabilă, nu aș fi vrut să înșire, să vină la fetițe înr-o lună cu una, altă lună cu alta, nu!

La început mi s-a părut prea repede să introducă… dar acum pentru că există stabilitate e minunat! Aceeași persoană tot timpul. E minunat! Și se poartă frumos cu ele!”, a declarat Andreea Bălan în recentul „>podcast „Vorba lui Jorge”, cu privire la relație dintre George Burcea și Viviana Sposub, pe care pare acum că o acceptă.

„Îți dorești și tu ce are el acum?”, i-a replicat Jorge.

„Nu știu ce are el acum, că nu cunosc ce are el acuma. Eu cred că el nu e în punctul în care sunt eu ca dezvoltare spirituală și emoțională și atunci eu nu am cum să am ce are el și el ce am eu. Eu am trecut prin mai multe lucruri și după despărțirea de el!”, a răspuns artista.

Își mai dorește un copil?

Andreea Bălan nu ar spune nu unui al treilea copil, însă a mărturisit că nu l-ar mai putea face pe cale naturală, ci poate doar apelând la o mamă surogat!

„Pot să mai fac copii doar cu mamă surogat. Aș putea să mai fac pentru că tehnologia în ziua de azi ne permite! Mi-aș dori, da! Dar eu sunt foarte fericită cu cele două fetițe. Nu simt că mai îmi lipsește al treilea copil!”, a spus vedeta.

Revenind la fostul soț, Andreea Bălan a mai adăugat faptul că a reușit în cele din urmă să îl ierte pentru toate divergențele care au avut loc  între ei.

„L-am putut ierta! A fost greu acolo între noi! Sunt unele chestii care nu se știu, deși el a spus tot felul de prostii și eu a trebuit să vin să dezmint, avem și un proces de calomnie pe rol, l-am început acum un an jumate. Doar făcând acest proces el s-a oprit în declarații… spunea numai prostii despre mine. Acuma s-a oprit! Se oprește, opresc și procesul! (…)

E plecat din țară, s-a mutat în America, își vede fetițele rar, dar eu în sinea mea l-am iertat, zic eu! Au fost niște chestii grele între noi, pentru că a fost acel stop cardiac  și în anumite clipe el nu a fost alături de mine și atunci am avut, așa, o durere.

Nu a fost alături de mine! Eu am suferit niște pierderi fizice, emoționale. El nu a înțeles piederea mea fizică, dar l-am iertat și i-am iertat pe toți din viața mea, pentru că dacă nu ierți, Universul nu îți dă ceea ce tu îți dorești! Tu te înalți în vibrație și tot atragi pe vibrația joasă pe care tu ești.

Dacă ierți, începi să crești în vibrație înaltă și vei atrage oameni cu vibrație înaltă, vei atrage oameni buni în viața ta și eu am înțeles lucrul ăsta.

Poate și unii prieteni s-au schimbat. Și în relația personală am început să atrag oameni mult mai mișto”, a mai avut de completat vedeta.

L-a ”înțepat” pe George Burcea pentru rolul din serialul “Wednesday”

Atunci când a venit vorba despre rolul pe care George Burcea l-a avut în celebrul serial de pe Netflix, „Wednesday”, Andreea Bălan a cronometrat durata apariției fostului său soț în producția cinematografică și a spus că e bine să aibă încasări pentru că, mai în glumă, mai în serios, trebuie să plătească pensia alimentară pentru fetițele lor.

„4 secunde a apărut în „Wednesday”. Măcar să facă bani! Să facă bani ca să-mi dea pensia alimentară! (râde)”, a mai spus Andreea Bălan.

Ce fel de bărbat își dorește lângă ea

Chiar dacă nu s-a mai afișat de ceva timp la brațul unui nou bărbat, artista știe ce fel de partener are nevoie.

„Îmi doresc să fiu iubită așa cum sunt eu! Nu doar eu, toată lumea își dorește asta! Să fie un suflet foarte cald și calm, foarte calm, și să nu se supere, ca mine. Să nu ia nimic personal. Să fie foarte calm și cald și să dea iubire, multă iubire!

„Acum 10 ani când stăteam de vorbă îți doreai un bărbat, i-a spus Jorge, iar răspunsul Andreei Bălan a venit rapid: Păi și după aia mi-au venit! A venit George! Au venit!”.

Iar Jorge a continuat: ”Îți doreai un bărbat! Vreau un bărbat care să fie bărbat, să fac copii, să fie bărbat, să aibă mai mulți bani ca mine!”, a mai zis Jorge, amintindu-și cum îi spunea Andreea. 

„Păi și unde, că mi-am luat unul cu mai puțini bani! Am greșit-o acolo! Nu știu de ce ziceam așa, banii nu au contat niciodată! Nu m-am uitat niciodată la bani! Și nici acum nu mă uit la bani dacă îmi place de cineva. Contează energia! Cum mă privește. Acum simt omul de lângă mine. Îmi place comunicarea asta din privire, știi! Calmitatea! Nu contează banii! Astea sunt lumești! Banii se fac! Eu nu mai am grija banilor de ani de zile și nu mă gândesc deloc să fac bani și banii vin!”, i-a răspuns Andreea Bălan care spune că și-a schimbat acum perspectivele.

Stă în casa cu 7 camere pe care a construit-o cu Keo

Întrebată dacă s-ar muta din casa în care locuiește acum și care a fost construită de la zero de Keo, pe gusturile celor doi foști iubiți, Andreea Bălan a zis că nu se gândește deloc la așa ceva, deoarece îi place mult locuința ei și are energia ei pozitivă.

„Casa în care locuiesc are 340 mp, 7 camere, întreținerea costă foarte mult, dar îmi place. Keo, când a proiectat-o, am făcut-o împreună. Și după dorințele mele!

Dressingul e făcut așa cum mi-am dorit eu, acolo e și studioul de înregistrări făcut de el. E făcută cum mi-am dorit și atunci de ce s-o vând, să plec în altă parte și să cumpăr una de-a gata, care nu e făcută după sufletul meu?

Casa e făcută, construită de la zero, după sufletul meu și al lui. Mie mi-a plăcut cum a făcut-o el la vremea respectivă. Acum am redecorat parterul! E energia mea acolo chiar dacă după am locuit cu George, apoi s-au născut fetițele! Deja au trecut trei ani de când suntem în această formulă. Eu cu mama și cu fetele!”, a mai adăugat Andreea Bălan.

Vezi și Andreea Bălan, despre momentul în care a fugit de acasă, la 18 ani, și cearta monstru cu tatăl ei: „Nu aș fi fost astăzi cine sunt. E simplu. A fost o lecție. Acum știu”

Citește și:

De ce s-au certat Oreste și Mircea Badea. Oreste a spus, după 10 ani, care este motivul pentru care nu-și mai vorbesc. Erau prieteni foarte buni

„Între viață și moarte”. S-a aflat motivul pentru care Brigitte Bardot refuză să se opereze. De ce „a fugit” din spital