Andreea Bălan a confirmat despărțirea de George Burcea. Artista a mărturisit că nu va da mai multe detalii, pentru că trece prin momente delicate și vrea să-și protejeze cât mai mult fetițele, care se pare că rămân în grija ei.

„Dragilor, vă mulțumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase și de susținere. Le-am citit pe toate. Tot ce pot să vă spun, este ca ceea ce s-a scris în presă este adevărat.
În rest, altceva nu pot să declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella și Clara trebuie potejate. Vă îmbrățișez cu drag, mereu a voastră AB”, a scris Andreea.

 

George Burcea a declarat în emisiunea Agentul VIP că dacă vor divorța, soția lui, Andreea Bălan va face cu siguranță anunțul oficial, pentru că se pricepe mai bine la astfel de lucruri, ceea ce s-a și întâmplat.

 

Actorul George Burcea, care s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins drogat la volan,  a lansat o campanie împotriva violenței domestice, în care a dezvăluit că a crescut intr-un mediu în care violența domestică era la ordinea zilei. Abuzurile psihice și fizice făceau parte din rutină, iar tatăl lui o bătea în mod repetat pe mama lui.  S-a aflat ulterior că tatăl lui George a ucis o femeie cu 25 de lovituri de cuțit. Se apre că de aici au izbucnit tensiuni între George și Andreea, după ce artista i-ar fi cerut soțului ei să nu facă publică povestea.

Andreea Bălan și George Burcea și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în luna septembrie a anului trecut, după 4 ani de relație. În aceeași zi, cei doi și-au botezat și fetița, pe Clara Maria, în vârstă de 11 luni. La petrecerea celor doi au luat parte în jur de 250 de invitaţi, printre care foarte multe vedete apropiate Andreei și lui George.

Citește și: