Andreea Bălan părea foarte fericită lângă Tiberiu Argint, cu care a fost împreună aproape un an, însă relația lor s-a sfârșit brusc la sfârșitul anului trecut. Artista nu a vorbit deloc până acum despre despărțirea dintre ei, ci abia acum a confirmat totul.

Andreea Bălan se află încă în proces de divorț cu George Burcea, tatăl fetițelor ei. Chiar dacă sunt încă soț și soție pe hârtie, cei doi și-au refăcut viețile. Actorul e fericit alături de Viviana Sposub cu care vrea să-și întemeieze o familie, iar artista ea a avut pentru aproximativ un an o relație cu Tiberiu Argint. Păreau foarte fericiți împreună și au mers în foarte multe vacanțe, însă anul trecut s-au despărțit subit. Nu au făcut declarații deloc pe marginea acestui subiect, au fost foarte discreți, la fel cum a fost și întreaga lor relație.

Andreea Bălan a nu a vorbit public despre ce s-a întâmplat între ea și partener. Abia acum a făcut noi declarații despre viața ei amoroasă, mărturisind că este într-adevăr singură. Cu toate acesta, blonda nu-și caută jumătatea, fiind convisă că iubirea vine la momentul potrivit.

andreea-apartament-dubaiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Dragostea în primul rând trebuie să o ai în tine, trebuie tu să te iubești pe tine și să te simți împlinită, pentru că apoi Universul îți trimite persoana potrivită dacă tu ești bine cu tine, nu trebuie să cauți dragostea, dacă tu ești bine cu tine dragostea o să vină”, a spus Andreea Bălan în cadrul unui interviu acordat Xtra Night Show.

Inițial, s-a spus că artista și iubitul ei s-ar fi despărțit din cauză că vedeau lucrurile de viitor diferit. În timp ce Andreea își dorea familie și să meargă din nou în fața altarului, se pare că nu același lucru voia și Tiberiu. Însă, se pare că motivul despărțirii lor ar fi, de fapt, altul.

Tensiunile dintre ei ar fi început de fapt, de la câteva fotografii postate pe rețelele de socializare de fostul soț al artistei, George Burcea, în care apare alături de sora lui Tibi, Sonia Argint, potrivit playtech.ro. Mai exact, cumnata Andreei și actorul au fost surprinși la un eveniment și în ciuda faptului că părea că are o relație de apropiată cu sora iubitului său, Andreea Bălan s-a supărat teribil și ar fi refuzat orice fel de explicație cu privire la evenimentul unde Sonia Argint și George Burcea s-au întâlnit pentru un interviu, iar asta a provocat un scandal monstru în familie. Din păcate, certurile ar fi dus la îndepărtarea lui Tibi.

Prima reacție a lui George Burcea după ce s-a aflat că Andreea Bălan s-a despărțit de Tiberiu Argint: „Indiferent de…”

Dovada clară că Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit

Andreea Bălan își cumpără apartament în Dubai

Cu toate acestea, Andreea Bălan se pare că s-a îndrăgostit de Dubai. Abia întoarsă dintr-o vacanța acolo, unde a fost cu fetițele, artista a plecat din nou în destinația de lux, de data aceasta, alături de niște prietene.

Spre exemplu, Andreea Bălan a arătat că a fost în două rânduri, în decurs de nicio lună, la Dubai. O dată cu fetițele sale în vacanță, apoi cu un grup de prietene.

Ea a mărturisit recent că vizitele în Dubai au și un alt scop, unul ce ține de business. Andreea Bălan are de gând să-și ia apartament în Dubai în care să locuiască 2-3 luni pe ea, iar după să-l închirieze. Artista știe că aceast business e destul de profitabil, astfel consideră că se merită o așa investiție, chiar dacă nu e deloc una mică. Cântăreața a vizionat deja câteva apartamente de la etajele superioare ale unor zgârie-nori, iar ea a aflat mai multe detalii în ceea ce privește cumpărarea unuia dintre ele.

”Pentru că ne-a plăcut foarte mult când am fost aici în Dubai în vacanță și de ce nu să avem și noi aici o locație, un apartament în Dubai, ca să venim iarna 2-3 luni, jumătate de an și să stăm aici. Investiția ar fi ceva, se poate plăti în rate, doi ani de zile”, a spus Andreea Bălan pe YouTube.

Citește și:

Reacția lui Cătălin Botezatu după ce Maria Dragomiroiu s-a pozat în costum de baie, la 66 de ani: ”Ileana Cosânzeana”

Amalia Năstase s-a îngrășat 15 kilograme: „Am făcut analize de sânge, de hormoni și urmez o dietă”. În ce constă aceasta