Frumoasa artistă a dezvăluit că își caută deja rochie de mireasă și au stabilit  data nunții, care va avea loc pe 15 septembrie, când va fi și botezul micuței Clara.

Nunta va avea loc într-un castel din București

“Noi ne-am căsătorit în Los Angeles, nu în Vegas. Dacă ar fi avut loc în Vegas, ar fi fost legală peste tot în lume. Noi ne-am dus pe plajă și ne-a citit ceva un pastor. Am zis că facem acolo frumos ca în filme și când vom reveni în țară vom face. Ne-am gândit așa că dacă tot facem botezul Clăriței facem și nunta. Va fi pe 15 septembrie”, a povestit Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

Actul de căsătorie nu are valabilitate, în consecință, însă Andreea Bălan mărturisește că, din acel moment, ea și George s-au considerat soț și soție.

Andreea Bălan, face dezvăluiri neașteptate. Căsătoria ei cu George Burcea nu este validă. A spus tot adevărul acumSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Andreea Bălan a decis să facă nuntă după ce a fost la un pas de moarte

“Căsătoria nu a fost nulă, noi din momentul acela ne-am considerat soț și soție. Pe noi ne-au certat prietenii că nu i-am chemat și n-am făcut în România”, au povestit cei doi.

 

Evenimentul va avea loc într-un castel din București, iar Andreea a precizat că va avea trei rochii, iar motivul de a face nuntă este strâns legată de momentele dramatice prin care a trecut artista, la începutul acestui an, când a fost la un pas de moarte.

„La nuntă vor fi două torturi și eu voi purta trei rochii. Ideea este că eu am trecut acum câteva luni printr-o perioadă tristă, cu ceea ce mi s-a întâmplat când am născut-o pe Clara.  Unul din motivele pentru care am decis să facem nunta anul acesta a fost faptul că George nu ar fi avut dreptul să decidă dacă să fiu deconectată de la aparate, în caz că pățeam ceva. Am avut un șoc, puteau să facă acest lucru părinții mei, dar n-am vrut”, a mai spus Andreea Bălan.

Citește și: