Celebra cântăreață face mărturisiri dureroase printr-o postare pe Instagram. Aceasta a dezvăluit că visa de când era mică să devină mamă și să aibă doi copii. Mai mult, aceasta recunoaște că este nefericită și că speră ca, în ciuda divorțului de tatăl fetițelor ei, micuțele Ella și Clara să aibă o copilărie frumoasă fără niciun fel de lipsuri și să fie mai fericite decât a fost ea.

Andreea balan si fiicele eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„De mică am visat că voi avea 2 copii şi după ce am alergat ani de zile să mă stabilizez emoţional şi financiar, am îndrăznit să îmi îndeplinesc visul. Îmi doresc că Ella şi Clară să fie mai fericite decât am fost eu, să aibă o copilărie minunată, fără lipsuri emoţionale sau de orice fel, să se joace şi să fie educate frumos şi să ştie că nimic nu este imposibil şi niciun vis nu e prea departe!Dragostea de mama este infinită!”, a scris pe Facebook Andreea Bălan.

Mai mult, Andreea a vorbit deschis despre viața ei sentimentală într-un interviu cu Cristi Brancu, în care a spus că în ciuda faptului că mariajul ei a eșuat, ea rămâne încă optimistă și vrea să mai dea o șansă iubirii în speranța că va găsi bărbatul care să o facă pe deplin fericită. Andreea speră să se recăsătorească cu un bărbat care să o iubească și să o accepte așa cum ea.

”Sunt convinsă că la un moment dat, dacă voi cunoaşte alte tipologii de bărbaţi, cu siguranţă voi găsi persoana potrivită. Eu cred în dragoste, în iubire. De ce nu, să mă căsătoresc la un moment dat? Altele s-au căsătorit de trei ori şi au divorţat, eu de ce nu?”,  a declarat Andreea Bălan într-un interviu pentru  Cristi Brancu.

Citește și: