Andreea Bălan a trecut prin multe greutăți de-a lungul timpului, în special în viața amoroasă. Vedeta a suferit câteva despărțiri dureroase, iar acum se concentrează mult mai mult pe ea și familia ei, preferând să fie discretă în privința vieții sale sentimentale.

Frumoasa cântăreață a vorbit despre relațiile eșuate, care au afectat-o enorm, într-un interviu acordat pentru „Xtra Night Show”. Vedeta a mărturisit că nu dorește să își mai facă planuri de viitor, întrucât niciodată nu i-au ieșit lucrurile așa cum stabilise de la început. Prin urmare, Andreea Bălan a susținut că vrea doar să trăiască prezentul și să se bucure, în discreție, de dragostea pe care o trăiește acum cu noul iubit.

„Nu mai există goluri în interior. Trăiesc prezentul. Nu îmi mai fac planuri în viața personală, sunt discretă, nu îmi mai expun relația cum am făcut până acum și o trăiesc pentru mine și mai departe mă las surprinsă. Încerc să nu îmi mai fac planuri pentru că mereu am făcut asta și mi-am dat seama că nu funcționează așa lucrurile. Am zis că mă văd căsătorită.”, a spus Andreea Bălan la Xtra Night Show.

De asemenea, în ceea ce privește relația amoroasă pe care o are cu Tiberiu Argint, vedeta a menționat că nu se grăbește să facă pasul cel mare și nu se visează, momentan, mireasă. Andreea Bălan a mărturisit că este mult mai fericită în situația de față, când își duce viața personală în mod discret și nu se mai expune cum obișnuia să o facă pe vremuri.

Astfel, vedeta a dat asigurări că nu poate fi vorba de o nuntă în viitorul apropiat sau poate chiar niciodată.

„Nu există nicio nuntă în viitorul apropiat. Nu se poate legal deocamdată. Sunt tânără și depinde de persoana pe care o întâlnești. Se întâmplă să nu mă căsătoresc niciodată și să trăiesc așa foarte bine.”, a mărturisit Andreea.

Citește și:

Emily Burghelea a născut, după un travaliu de 24 de ore! Prima imagine cu fetița ei!

Vica Blochină, despre cel mai trist moment din viața sa: ”Atunci am regretat că am făcut copilul cu omul acela”