„M-am trezit, sunt ok, și sunt atent supravegheată și monitorizată. Operația a decurs bine și s-au eliminat toate hematoamele. Acum mă “lupt” cu durerea fizică deoarece aceasta operație mă doare cât celelalte 2 la un loc.Multumesc tuturor pentru mesajele frumoase si de incurajare. Mă ajuta mult…”, a scris Andreea, alături de două poze făcute pe patul de spital. Artista pare destul de slăbită, însă este în continuare foarte optimistă.

Medicii de la o clinică privată au descoperit hematoame care s-au format după operația de cezariană a Andreei Bălan. Artista a mai fost internată și operată în urmă cu o săptămână, după naștere, iar aceasta este a treia intervenție pe care a făcut-o.

 

Andreea Bălan a mărturisit că are probleme cu coagularea sângelui

Cunoscuta artistă fost operată de urgență pe 15 martie, după ce s-a trezit într-o baltă de sânge din cauza faptului că mai multe hematoame I s-au format sub operație. Însă, după intervenția chirurgicală Andreea a ajuns iar la spital și a fost operată pentru a treia oară, după cei s-a format un alt hematom și în zona rinichilor. Ultima operație a fost una destul de riscantă, având în vedere că Andreea a trecut în mai puțin de două săptămâni prin trei anestezii generale.

Andreea Bălan a confirmat joi că are în continuare probleme mari de sănătate, în urma operației de cezariană cu complicații pe care a suferit-o pe 4 martie. Artista rămâne însă pozitivă și își păstrează zâmbetul pe buze. „In urma celor scrise azi in presa, confirm faptul ca saptamana trecuta (pe 15), am avut o interventie chirurgicala (cu anestezie generala si terapie intensiva) de eliminare a unor hematoame care s-au format datorita operatiei complicate prin care am trecut pe 4 martie cand s-a nascut Clara (operatie cu embolie amniotica si stop cardio respirator, caz foarte, foarte rar). In acest moment ma aflu din nou in spital, deoarece au aparut alte hematoame care trebuiesc operate si eliminate.
Astfel de cazuri sunt rare si tin de anticoagularea sangelui in urma operatiei grele prin care am trecut pe 4 martie. Poza 1 este de acum 5 minute si pozele 2 si 3, de pe 15 martie.
Va voi tine la curent cu evolutia mea. (Si zambetul e mereu la locul lui chiar daca sunt pe patul de spital?)’, a trasnmis Andreea.

Andreea Bălan a devenit mama a doua oară, luni, pe 4 martie. Însă, în timpul operației de cezariană, artista a avut complicații și a suferit un stop cardio-respirator. Medicii au reușit să-i salveze viața, iar fetița ei Clara Maria este sănătoasă. Însă, artista are în cotinaure probleme de sănătate.

 

Citește și:

  1. Radu Vâlcan și Adela Popescu au luat-o peste picior pe Olivia Steer. Reacția fabuloasă a celor doi
  2. Încă o dovadă că prințul Harry va fi un tată bun! Gestul pe care nu orice prinț l-ar face | VIDEO