„Eu am devenit cu adevărat mamă când s-a născut a doua fetiţă. Mi-am dorit copii. Şi am născut-o pe Ela, doar că încă nu înţelegeam ce fac cu cariera.

După ce viaţa mi-a dat la temelie cu stopul cardiac, mi-am dat seama că trebuie să o iau mai moale. Unele lucruri s-au deteriorat, cum ar fi relaţia cu tatăl fetelor, dar s-a făcut lumină, ordine, am înţeles de ce s-au întâmplat anumite lucruri, care a fost karma, ce trebuia să schimb.

Iar acum totul este foarte bine. Dar a trebuit să trec prin această experienţă”, a declarat Andreea Bălan în podcastul lui Damian Drăghici. 

„Fetele mele ne-au ales ca părinţi”

„Relaţia cu tatăl fetelor cred că a fost o relaţie karmică. Cred că ne-am mai întâlnit şi în altă viaţă. Eu cred că fetele ne-au ales pe noi ca părinţi ca să aibă experienţa asta în viaţă.

Şi am mai avut relaţii karmice, dar cred că de acum mi-am plătit karmele pentru că mi le-am înţeles. M-am documentat foarte mult, am citit foarte mult. Am înţeles cum să faci să te eliberezi de karma. Şi atunci tai karma, chiar dacă mai era ceva acolo. Dacă există iertare în sufletul tău, energetic te eliberezi”, a mai spus Andreea Bălan. 

„Mai vreau un copil, dar cu mamă surogat”

„Pe lista mea mai e un copil, îmi mai doresc un băiat. Dar nu mai pot eu să îl fac. Probabil va fi cu o mamă surogat, dar mi-aş dori”, a mai spus artista. 

Andreea Bălan a divorțat oficial de George Burcea, după doi ani de la despărțire

”S-a terminat, iar acum așteptăm. Divorțul practic s-a terminat, e vorba doar de o chestie de redactare.

Oricum sunt învingătoare (n.r întrebată dacă a ieșit ea învingătoare) pentru că am aceste două fetițe extraordinare, iar indiferent de ce scrie în hârtia aia, că ok culpa mea, culpa lui, culpa comună, până la urmă s-a terminat. Fiecare își vede de viață separat și trebuie să avem grijă de acești doi copii separați, fiecare cum poate, evident”, a spus cântăreața pe YouTube.

Conform legii o treime din veniturile nete ale actorului se vor duce către fetițele pe care acesta le are cu Andreea Bălan.

Amintim că la începutul lui 2020, Andreea Bălan și George Burcea au anunțat că se despart, după 5 ani de relație și 5 luni de căsnicie.

Actorul nu a mai locuit în casa vedetei, iar ulterior acesta și-a refăcut viața cu Viviana Sposub, procesul de divorț fiind deja înaintat la puțin timp după ce cântăreața și George Burcea au anunțat despărțirea.

După ce actorul a plecat din casă, Andreea Bălan s-a mutat cu mama sa, bunica copiilor lucuind acum în permanență în vila sa din Voluntari. Cântăreața are tot timpul parte de sprijinul mamei sale și e recunoscătoare pentru tot ceea ce face pentru ea și pentru micuțele sale.

În ultima perioadă, Andreea Bălan călătorește tot mai des, iar în vacanțele în care merge cu fetițe sale, bunica nu lipsește, astfel că e o mare bucurie pentru cântăreață că își poate plimba mama prin toată lumea, dar și că o poate ajuta cu cele mici.

Vezi și Andreea Bălan face primele declarații după despărțirea de Tiberiu Argint: „Pur și simplu dragostea vine”

Citește și:

Interviu EXCLUSIV Carmen Brumă: ”Nu mă preocupă să mă plasez într-o categorie”

Divorțul lor devine tot mai scandalos. Ioan Gruffudd a cerut un ordin de restricție împotriva soției