A fost operată vineri seara pentru a treia oară în doar două săptămâni. Imediat cum s-a trezit după operație la terapie intensivă,  frumoasa cântăreață a anunțat că se simte bine. Artista are în continuare perfuzii și este nevoită să poarte niște ciorapi speciali ca să nu facă tromboză. Andreea a povestit pe vlogul ei clipele cumplite prin care a trecut.

“Nu contează ce efecte secundare are morfina! Vă rog să-mi daţi, că mor de durere”, și-a început Andreea filmulețul.

„Când văd branule şi seringi mă doare de dinainte să fiu înţepată numai când mă gândesc la cât de înţepată am fost acum 3 săptămâni. Am ajuns la spital a treia oară, ţâşnea sângele pur şi simplu din operaţie. Pe 20 martie iar am sângerat, nu la fel de mult ca data trecută. A fost o operaţie foarte grea, au curăţat tot ce era de curăţat. „Nu mai vreau. Nu mai vreau înțepături, nu mai vreau ace, nu mai vreau perfuzii, nu mai vreau nimic, pentru că în ultimile două săptămâni cred că am avut la perfuzii și la înțepături și la ace(…). Nu mai vreua nimic, Vreau să stau acasă. Nu e ușor deloc ce se întâmplă. E foarte greu, foarte greu”, a povestit Andreea într-un filmuleț pe youtube.

„Încerc să mă odihnesc, nu prea reuşesc, dar mă simt din ce în ce mai bine. A fost foarte dureros. Toate acestea mi s-au întâmplat din cauză că pe 4 martie am avut acea embolie amniotică, atunci când am născut-o pe Clara, şi a provocat o cascadă de evenimente. Sper să ajung acasă cu bine, am stat în spital adunat foarte multe zile, nu mai vreau să văd seringi. Am slăbit foarte mult, vreau să îmi revin, să stau acasă cu fetele mele. Îmi pare rău de Clara pentru că este foarte mică şi nu am putut fi alături de ea în primele zile de viaţă”, a mai  spus Andreea Bălan.

„Nu mai vreau. Nu mai vreau înțepături, nu mai vreau ace, nu mai vreau perfuzii, nu mai vreau nimic, pentru că în ultimile două săptămâni cred că am avut la perfuzii și la înțepături și la ace(…). Nu mai vreau nimic. Vreau să stau acasă. Nu e ușor deloc ce se întâmplă. E foarte greu, foarte greu”, a povestit Andreea într-un filmuleț pe youtube.

 

Andreea a mărturisit că operația a fost foarte grea. „Acum nu mai am nici un hematom și sper să nu mai formeze. Am un tub de dren și încă mai stau în spital câteva zile. Am stat la terapie intensive 24 de ore și acum sunt în salon. (…)A fost foarte dureros în prima zi, când m-am trezit. Și a fost foarte funny pentru că mi s-a pus puțină morfină. Și am auzit în jur când eram la terapie intensive, a că ți-am pus morfină. Cum trecea cineva pe lângă mine, asistentă sau doctor, strigam: Mai dați-mi morfină, vă rog. Mi s-a explicat că nu mai au cum să-mi dea că morfina are și efecte secundare. Nu contează ce efecte secundare are morfina! Vă rog să-mi daţi, că mor de durere”, a mărturisit Andreea.

Medicii de la o clinică privată i-au descoperit artistei hematoame care s-au format după operația de cezariană a Andreei Bălan. Artista a mai fost internată și operată în urmă cu o săptămână, după naștere, iar aceasta este a treia intervenție pe care a făcut-o.

 

Citește și: