UPDATE: Andreea Bălan a avut un abces abdominal, pe care medicii l-au operat laparoscopic, la scurt timp după internare, potrivit cancan.ro. Potrivit specialiștilor, un abces al cavității abdominale este un proces inflamator în care se formează o cavitate umplută cu conținut purulent între organele interne. Boala este, de obicei, însoțită de durere severă

Frumoasa artistă trece iar prin momente grele. Potrivit cancan.ro, a ajuns luni noapte de urgență la spitalul Sanador din București, unde medicii i-au salvat viața în urmă cu aproape doi ani, după ce a născut a doua oară.

Starea ei este, la această oră, stabilă, după ce i-a fost acordat primul ajutor. Doar că ar putea să fie supusă unei intervenții chirurgicale, medicii fiind pregătiți pentru cazul în care situația medicală se va agrava. Cancan.ro scrie că Andreea Bălan ar fi fost la un pas de septicemie, acesta fiind motivul pentru care personalul medical a pregătit deja sala de operații.

Andreea Bălan nu a confirmat nimic deocamdată legat de starea ei, dar mesajul postat de ea pe rețelele de socializare dă de înțeles că trece iar prin mommente grele. „Viața îți dă cât poți duce”, a scris Andreea la o imagine cu ea din vacanță.

Frumoasa cântăreață a fost la un pas de moarte la începutul lui martie 2019, când a născut prin cezariană, cea de-a doua fetiță. Intervenția a fost una de succes, doar că artista a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației. Medicii au reușit să-i salveze viața, Andreea ajungând de mai multe ori pe masa de operații.

Citește și:

Cătălin Măruță, prima reacție după ce s-a aflat că Pepe și Raluca divorțează. Ce mesaj le-a transmis celor doi

Oana Zăvoranu, prima declarație după ce s-a aflat că Pepe divorțează