Andreea Bălan a ajuns de urgență la un spital privat, după ce a sângerat, iar medicii au pus-o imediat pe perfuzii, având din nou nevoie de o intervenție chirurgicală.

Potrivit SpyNews, artista a ajuns zilele trecute de urgență la spital unde a fost operată de urgență. Medicii au descoperit că s-au format niște hematoame sub operația inițală, fiind necesară o a doua intervenție chirurgicală. În mai puțin de două săptămâni, Andreea a trecut prin două operații grele, iar acum s-ar putea să aibă nevoie de încă una, după ce i s-a format un alt hematom.

Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană

 

View this post on Instagram

 

Ella Maya ?❤️??

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on


Pentru că în ultimele două săptămâni a avut deja două operaţii, o nouă intervenție chirurgicală ar fi periculoasă, fapt pentru care Andreea Bălan va fi ţinută deocamndată sub observaţie. Cântăreața a postat chaior o nouă imagine din spital, unde  apare alături de fiica ei, Ella Maya, în urmă cu patru zile. Vedeta Antena 1 nu a comentat până acum despre problemele cu care se confruntă.

 

„A avut o problemă de coagulare a sângelui, iar pentru a depista astfel de probleme se fac anumite analize mult mai detaliate, poate fi o problemă genetică. Putea să moară, sigur, hemoragia este foarte gravă. Este bine că a observat la timp și a mers la medic. O cauză poate fi faptul că are o problemă de coagulare a sângelui, dar aceste probleme se pot depista doar în cazul unor analize mai amănunțite, pot fi cauze genetice. Astfel de cazuri se întâmplă foarte rar, câte gravide ați auzit să pățească așa? Controalele la medic după operația de cezariană se fac în funcție de pacientă, pot fi zilnice, dacă lăuza are complicații după operația de cezarină, sau mai rare, pentru schimbarea pansamentelor de către chirurgul care a efectuat operația. Se fac controale la trei zile, dar ea încă era în spital. O săptămână, șase săptămâni, șase luni, un an cel mai rar, medicul poate decide și zilnic. El stabilește”, a declarat medicul Ovidiu Peneș, potrivit spynews.ro.

Andreea Bălan se recuperează după probleme pe care le-a avut în ultima perioadă.  Andreea Bălan a devenit mama a doua oară, luni, pe 4 martie. Însă, în timpul operației de cezariană, artista a avut complicații și a suferit un stop cardio-respirator. Medicii au reușit să-i salveze viața, iar fetița ei Clara Maria este sănătoasă.

 

Citește și: