Când a ajuns acasă la el, lucrurile i-au fost mai clare ca oricând, realizând că la mijloc a fost mâna destinului! A știut atunci că acesta este bărbatul vieții sale, răspunsul rugăciunilor ei.

VIDEO Andreea Bălan și fetițele au mers cu Victor Cornea la Cupa Davis. Tânărul tenisman se comportă ca un tătic și chiar se pricepe

Totul se desfășoară de parcă a fost scris undeva

Andreea și Victor trăiesc o iubire de basm. Pe măsură ce lunile trec, iubirea lor este tot mai puternică. Poate că ceea ce este menit să fie se întâmplă la momentul potrivit, iar relația celor doi pare să confirme această teorie. Andreea Bălan știe deja că așa și nu altfel stau lucrurile.

Sunt împreună din primăvară, însă și-au făcut relația publică abia în iunie 2023. De atunci nu s-au mai ferit și împărtășesc cu fanii orice moment important din viața lor, toate micile sau marile gesturi de iubire.

Ce spune Victor Cornea despre diferența de vârstă dintre el și Andreea Bălan: „Asta îmi dă foarte mare încredere în noi”. Artista e cu 10 ani mai mare!

Toată această deschidere și dorință de a-și pune sufletul pe tavă în fața fanilor, disponibilitatea de a dezvălui clipe emoționante din viața lor confirmă faptul că cei doi sunt foarte siguri pe relația lor și pe viitorul acesteia.

Odată cu relația cu Victor, avem ocazia să descoperim și părți ascunse din viața Andreei, chiar laturi necunoscute ale artistei și ale sufletului ei, până acum niciodată scoase la iveală.

Și cea care le arată e nimeni alta decât Andreea. Cu o deschidere niciodată arătată până acum și cu inima fremătând de iubire.

Îl chemam și vedeam ce urma să se întâmple, dar era doar o chestiune de timp”

Nu mai e un secret pentru nimeni că, la 39 de ani, mamă a doi copii și cu un divorț la activ, vedeta este foarte atrasă de spiritualitate. Practică meditația și afirmațiile pozitive și nu se ferește să discute deschis despre aceste obiceiuri care i-au schimbat viața.

Timp de doi ani, cât a fost singură, s-a concentrat foarte mult pe dezvoltarea sa personală și pe vindecare. Acest lucru a presupus o mulțime de practici spirituale care i-au schimbat vibrația și care au ajutat-o să atragă în viața sa dragostea adevărată.

Andreea a mărturisit într-un nou vlog de pe canalul său de YouTube că, în timp ce făcea meditații, încercând să atragă iubirea mult visată, cel pe care îl vizualiza era chiar Victor Cornea. Nu chiar chipul lui, ci alte lucruri care țineau de el și ea nici nu știa. Avea să descopere asta însă abia apoi.

Acest lucru i-a fost confirmat și mai puternic atunci când a mers acasă în vizită la părinții lui Victor.

„În meditațiile mele vedeam un lan de floarea soarelui tot timpul și mă simțeam acasă. În momentul în care am ajuns la Sibiu, în casa părinților lui, am avut o revelație și un șoc de bucurie să văd că toată casa părinților lui era plină de buchete de floarea soarelui.

Atunci am realizat că el este cel din meditațiile mele, că eu îl vedeam în acele meditații, că îl chemam și vedeam ce urma să se întâmple, dar era doar o chestiune de timp.

Am fost atât fericită să realizez că el este acel suflet cald și bun din meditațiile mele și că astfel ne-am găsit, ne-am chemat unul pe celălalt”, a povestit cu emoție Andreea Bălan pe YouTube.

Andreea Bălan spune adevărul! Cum au reacționat părinții lui Victor Cornea când au aflat că fiul lor se iubește cu cântăreața divorțată, mamă a doi copii

se-iubesc-de-cateva-luniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 20

Dar cum s-au cunoscut Andreea Bălan și Victor Cornea?

Puțină lume știe că Andreea Bălan și Victor Cornea s-au cunoscut în mediul online. Sportivul i-a trimis un mesaj artistei, un răspuns la un video extras dintr-o emisiune TV, în care ea vorbea chiar despre spiritualitate.

Andreea Bălan a împlinit 39 de ani și a confirmat relația cu Victor Cornea: „Iubesc și sunt iubită”

„Aici, pentru că Victor mi-a scris la un filmuleț despre spiritualitate, pentru că m-a complimentat la un filmuleț care nu avea nicio legătură cu aspectul, cu brandul meu, concertele, cu o ținută sexy, mi-a atras atenția.

Am vorbit despre spiritualitate, tenis, disciplină și așa am ajuns să ne cunoaștem mai bine”, a povestit Andreea Bălan pe YouTube.

Vezi și Andreea Bălan, surpriză memorabilă la aniversarea lui Victor Cornea: „Azi e ziua sufletului pe care îl iubesc”. Imaginile momentului cu cei doi îndrăgostiți

Citește și:

Marius Elisei, noi detalii despre iubita lui! Este mai mare cu 10 ani. Ce spune legat de o nouă căsătorie și cum a decurs întâlnirea Isei cu femeia

Marina Almășan, reacție dură, după ce a fost pusă la zid de văduva lui Victor Socaciu: „Sunt oripilată. Nu o mai bagă nimeni în seamă și provoacă scandaluri”