După ce s-a aflat că George Burcea va participa la emisunea „Ferma” de la Pro Tv, au apărut zvonuri în presă că Andreea Bălan l-ar fi sunat pe soțul ei să-i ceară să refuze oferte. Deranjată de aceste informații, artista a răbufnit și a spus tot adevărul legat de ce s-a întâmplat între cei doi.

Andreea a spus clar și răspicat că se bucură pentru realizările soțului ei și în nici un caz nu-și dorește înlăturarea lui din emisiunea în care este implicat. Pentru a pune punct  unor astfel de zvonuri  răutăcioase, artista a făcut o postare publică în care a lămurit lucrurile.

„Nu de puține ori în cariera mea de peste 20 de ani, am fost atacată pe nedrept și a trebuit să mă apăr.
Armura mea a fost intodeauna adevarul si voi continua sa va spun direct si sincer prin ce trec pastrand discretia necesara protectiei fetelor mele.

CItește și: Anda Adam și George Burcea, împreună pe micul ecran. În ce emisiune vor putea fi urmăriți?

Acum 6 zile am primit cadou de la o agentie de voiaj o vacanta de 7 zile (22 august – 29 august) in Grecia pentru mine, Ella, Clara si mama mea.
Pentru a parasi tara impreuna cu fetele mele, asa cum este legal, aveam nevoie de o imputernicire notariala din partea tatalui lor.

L-am contactat telefonic pe tatal copiilor, insa la telefon mi-a raspuns un prieten, care mi-a spus ca se afla la filmarea unei emisiuni si ca este imposibil de contactat pana la jumatatea lunii septembrie.

Am luat legatura telefonica cu producatorii emisiunii respective, pentru a-i intreba daca exista posibilitatea ca un notar pubilc sa ajunga la locul filmarii pentru semnarea actelor.

Mi s-a comunicat, tot telefonic, ca aceasta posibilitate nu exista intrucat concurentii se afla in izolare stricta si nu au acces la nicio cale de comunicare.

In nicio clipa nu am sugerat sau dat de inteles ca-mi doresc inlaturarea lui din emisiunea respectiva sau orice alt proiect.
Din contra, ma bucur pentru realizarile lui, avand in vedere ca si el are resonsabilitati egale fata de copiii nostri.

Am inteles situatia si din experienta stiu cum functioneaza aceste emisiuni.
Din acest motiv am refuzat vacanta primita in Grecia si am optat pentru un sejur in Romania saptamana viitoare cu copiii mei.

Avand in vedere ca mi-am trait mereu viata dupa principii solide si morale, sunt sigura ca si de aceasta data, adevarul va iesi la iveala”, a mărturisit Andreea.

View this post on Instagram

Dragii mei, Avand in vedere aparitia unor articole tendentioase in presa care imi tulbura viata de familie, articole menite sa amplifice divortul meu si sa ma discrediteze in opinia publica, ma simt nevoita sa vin cu urmatoarele precizari. Nu de putine ori in cariera mea de peste 20 de ani, am fost atacata pe nedrept si a trebuit sa ma apar. Armura mea a fost intodeauna adevarul si voi continua sa va spun direct si sincer prin ce trec pastrand discretia necesara protectiei fetelor mele. Acum 6 zile am primit cadou de la o agentie de voiaj o vacanta de 7 zile (22 august – 29 august) in Grecia pentru mine, Ella, Clara si mama mea. Pentru a parasi tara impreuna cu fetele mele, asa cum este legal, aveam nevoie de o imputernicire notariala din partea tatalui lor. L-am contactat telefonic pe tatal copiilor, insa la telefon mi-a raspuns un prieten, care mi-a spus ca se afla la filmarea unei emisiuni si ca este imposibil de contactat pana la jumatatea lunii septembrie. Am luat legatura telefonica cu producatorii emisiunii respective, pentru a-i intreba daca exista posibilitatea ca un notar pubilc sa ajunga la locul filmarii pentru semnarea actelor. Mi s-a comunicat, tot telefonic, ca aceasta posibilitate nu exista intrucat concurentii se afla in izolare stricta si nu au acces la nicio cale de comunicare. In nicio clipa nu am sugerat sau dat de inteles ca-mi doresc inlaturarea lui din emisiunea respectiva sau orice alt proiect. Din contra, ma bucur pentru realizarile lui, avand in vedere ca si el are resonsabilitati egale fata de copiii nostri. Am inteles situatia si din experienta stiu cum functioneaza aceste emisiuni. Din acest motiv am refuzat vacanta primita in Grecia si am optat pentru un sejur in Romania saptamana viitoare cu copiii mei. Avand in vedere ca mi-am trait mereu viata dupa principii solide si morale, sunt sigura ca si de aceasta data, adevarul va iesi la iveala. Va pup

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Citește și: