Andreea Bălan, solista pe care românii o știu și o îndrăgesc de mică, și care a rămas mereu în atenția publicului, este azi o femeie de 39 de ani, care a trecut prin multe. Dar suferințele în dragoste, divorțul, trădarea sau problemele de sănătate au rămas în trecut, iar Andreea se bucură de o perioadă fantastică. De câteva săptămâni, solista a tot pus indicii pe rețelele sociale că se află într-o nouă relație, iar vineri, 23 iunie, chiar de ziua ei, a confirmat oficial, cu poze și cu declarații.

Andreea a publicat pe Instagram trei poze cu noul ei iubit, tenismenul Victor Cornea, și și-a strigat fericirea în gura mare: „Astăzi, de ziua mea, vreau să împărtășesc cu voi, dragii mei, faptul că iubesc, sunt iubită și sunt mai fericită ca oricând”. Victor Cornea i-a lăsat imediat un comentariu: „La mulți ani fericiți, iubito!”. „Îți mulțumesc pentru iubire, Victor Cornea”, a răspuns Andreea, iar postarea a strâns mii de like-uri.

andreea-balan-victor-cornea-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Într-o intervenție la Observatorul Antenei 1, solista a vorbit și acolo despre planurile cu Victor Cornea, cu 9 ani mai mic decât ea. „Iubirea este foarte importantă în viață. Suntem la început și sunt foarte fericită (…) Mergem la Wimbledon, avem meci acolo”, a declarat Andreea.

Cine este Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan

Născut pe 24 septembrie 1993, la Sibiu, iubitul Andreei Bălan, Victor Vlad Cornea, are 29 de ani, fiind cu 9 ani mai mic decât artista. Potrivit fișei sale de jucător de tenis, Victor cântărește 80 kg și are 1,96 metri. Cea mai bună poziție în clasamentul ATP la dublu este locul 84 mondial, la 12 iunie 2023. Până în prezent, Victor Cornea a câștigat, din tenis, 122.143 de dolari, dintre care 37.574 doar anul acesta, potrivit datelor de pe site-ul oficial ATP.

Prin comparație, Andreea Bălan poate face 30.000 de dolari din 10-12 concerte, ea având un tarif cuprins între 2000 și 3000 de euro, în funcție de locul în care cântă și durata show-ului.

În 2014, Victor Cornea a apărut într-o fotografie alături de Klaus Iohannis, pe terenul de tenis, la scurt timp ce actualul președinte al României câștigase primul său mandat.

„Fotografia a fost făcută a doua zi după alegeri. Am schimbat câteva mingi cu dânsul și o fac atunci când ne intersectăm. Nimic mai mult. Eu sunt prins cu turneele. Toți vor să știe cum lovește mingea, dacă e bun la tenis. Are o dreaptă corectă. Mai multe, ce să zic? Joacă tenis de plăcere. Noi nu jucăm pe puncte, când ne vedem”, spunea Cornea în 2016, într-un interviu pentru Libertatea.

Andreea Bălan are două fetițe cu George Burcea

După 5 ani de relație și doar câteva luni de căsnicie, în anul 2020, actorul George Burcea și solista Andreea Bălan anunțau că se despart. În 2022 divorțul s-a pronunțat oficial. Solista și actorul au împreună două fetițe, Ella Maya și Clara Maria, pentru care Andreea a dorit custodie exclusivă. După divorț, jurata de la „Te cunosc de undeva” a mai avut o relație de un an cu Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint. La rândul lui, George Burcea și-a refăcut viața alături de Viviana Sposub.

Citește și: Câți bani a strâns Andreea Bălan din muzică: „Am făcut milionul. L-am și cheltuit”. Artista a spus și ce avere are

Citește și: Ce pensie alimentară le plătește George Burcea fetițelor sale. Andreea Bălan a spus totul: „Suma infimă de…”