Andreea Bălan a trecut prin clipe grele, după ce a fost nevoită să stea internată în spital timp de 6 zile. Artista a fost externată duminică și și-a petrecut prima noapte alături de fiicele ei, iar imagnile sunt adorabile.

Vedeta s-a filmat în salon chiar înainte de a fi externată. Cu zâmbetul pe buze și cu gândul la cele două fetițe ale sale, aceasta le-a transmis fanilor săi un mesaj emoționant, în care le-a mulțumit pentru susținere.

„După 6 zile, azi plec acasă. Vă pup și vă mulțumesc din suflet tuturor pentru mesajele de încurajare. M-au ajutat enorm!” a scris Andreea Bălan, pe Instagramul său, într-un Instastory.

Imediat cum a ajuns acasă, Andreea s-a jucat cu fetițele ei și a făcut prăjituri cu ele, micuțele fiind foarte încântate că mama lor e din nou acasă. Imaginile cu ele sunt adorabile.

Andreea-Balan-a-fost-externataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Cântăreața Andreea Bălan a dezvăluit subtil că i-au fost alături în aceste zile delicate iubitul ei, Tiberiu Argint, mama sa și câțiva dintre prietenii apropiați.

„M-am internat în spital luni seara, cu dureri abdominale foarte mari. În urma investigațiilor, doctorii au descoperit un abces abdominal. Marți ar fi trebuit să mă operez, dar am avut mare noroc și, cu puțin timp înaintea operației programate, medicii au reușit drenarea lui. Acum sunt sub tratament și observație. Mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase. În spital nu se permit vizite, dar alături de mine au fost și sunt persoanele pe care le iubesc și care sunt prezente în viața mea.

Abia aștept să ajung acasă, să le strâng în brațe pe Ella și Clara. Vă doresc sănătate tuturor!”, a fost prima declarație pe care Andreea a făcut-o din spital, vineri.

Și Săndel Bălan a fost foarte îngrijorat pentru fiica lui și i-a transmis un mesaj emoționant artistei.

„Am fost foarte îngrijorat de cum am aflat că fiica mea este din nou internată la clinica Sanador și am ținut legătura permanent cu ea și cu soția mea. Acum este bine, urmează un tratament și mă bucur că a trecut peste problema medicală. Îi transmit pe această cale că tata o iubește și-i doresc să fie mereu sănătoasă și fericită lângă nepoțelele mele, Ella și Clara!”, a spus Săndel Bălan, tatăl Andreei pentru Cancan.

Citește și:

Fostul principe Nicolae și soția sa Alina au devenit părinți. Ce sex are copilul și ce nume va purta

Cristina Joia de la „Visuri la cheie“, bătută cu cruzine într-un magazin din București. Primele declarații ale vedetei Pro TV