“În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că, într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă, iar echipa medicală, care s-a comportat ireproşabil, este alături de noi. Fetiţa noastra, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg”, a declarat luni seară George Burcea.

Andreea Bălan a ajuns la spital luni după-amiaza, destul de relaxată, după cum declară ea, pentru că deja știe la ce să se aștepte. ”George va asista la naştere de afară, de pe un geam. Nu va fi în interior”, a declarat ea pentru Spy News.

După ce a ajuns la spital, Andreea Bălan a și postat mai multe fotografii, în care apare radioasă și nerăbdătoare să o cunoască pe fiica ei.

Într-una dintre poze, vedeta apare alături de soț și își roagă fanii să îi țină pumnii.

Într-o postare de luni pe Instagram, Andreea Bălan scrie, alături de o fotografie în care se joacă alături de fiica ei lângă un cort montat în casă: ”Joacă, joacă și iar joacă. Ultimele momente în 3. Apoi ne vom juca în 4 și cu Bebe Clara”.

 

View this post on Instagram

 

Joaca, joaca si iar joaca ? Ultimele momente in 3 ?‍?‍? Apoi ne vom juca in 4 ?‍?‍?‍? si cu Bebe Clara ?❤️??? #39weekspregnant

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Andreea Bălan pare complet lipsită de griji – nici nu ai spune că mâine va fi la spital, dând naștere celui de-al doilea copil al său.

Cu o zi înainte, duminică, artista le-a destăinuit fanilor că, după ce o va aduce pe lume pe Clara, va închide capitolul copii. ”Dintodeauna mi-am dorit 2 copii și am știut că într-o zi dorința se va îndeplini.

Mă bucur că sunt fete amandouă și sper să se iubească la infinit și să se susțină.

Este ultima burtică din această viață și profit la maxim în ultimele zile de loviturile drăgălașe din burtică”, a cris ea pe Instagram.

Andreea Bălan are 34 de ani și s-a căsătorit cu George Burcea în urmă cu doi ani, pe o plajă din California. Cu cinci luni înainte de nuntă, Andreea Bălan devenise mama unei fetițe, Ella Maya, născută tot prin cezariană.

Vezi și Andreea Bălan, schimbare de look înainte de a naște: ”Dezamăgit…”

Citește și: