Cei doi au șocat din nou, anunțând că formează iar un cuplu. Anunțul a fost făcut în emisiunea lui Teo, după care ambii au postat fotografii de cuplu pe rețelele de socializare.

Andreea Antonescu a postat o fotografie cu ea și Ștefan chiar din emisiune, comentând sugestiv ”Aceiași noi, ceva mai puternici!”. În hastagurile folosite apaer și cuvântul ”cuplu”.

 

View this post on Instagram

 

Aceiași noi, ceva mai puternici! • • Photo: @eduard.dunarintu #AndreeaAntonescu #TVshow #kanald #photography #ootd #us #bucharest #romania #tv #instaphoto #couple #music

A post shared by Andreea Antonescu (@andreeaantonescu) on

Și Ștefan Manolache a postat un instantaneu cu el și cântăreața, unde comentează ”Cum sa nu o iubești?”. Mai mult, a dezvăluit și cum o alintă pe iubita lui – ”bambolina”.

În hastagurile folosite de el se citește multă speranță și chiar o apropiată nuntă. Lângă fotografie a scris, printre altele, cuvintele: ”cuplu”, ”iubire”, ”iubiți”, ”familie”, ”iubire adevărată”, ”mireasă.

Într-o altă fotografie, cei doi sunt imortalizați chiar în pat. Ștefan Manolache a folosit și el aceeași sintagmă: ”Aceiași noi, dar mai puternici”.

Înainte de nuntă, Andreea Antonescu, mama unei fetițe, va trebui să finalizeze însă divorțul de soțul ei, rămas în SUA.

Vezi și E oficial. Andreea Antonescu s-a despărțit de iubit. Ștefan Manolache povestește cum s-a întâmplat totul. Ce spune artista

Citește și: