Cei doi au șocat din nou, anunțând că formează iar un cuplu. Anunțul a fost făcut în emisiunea lui Teo, după care ambii au postat fotografii de cuplu pe rețelele de socializare.

Andreea Antonescu a postat o fotografie cu ea și Ștefan chiar din emisiune, comentând sugestiv ”Aceiași noi, ceva mai puternici!”. În hastagurile folosite apaer și cuvântul ”cuplu”.

Și Ștefan Manolache a postat un instantaneu cu el și cântăreața, unde comentează ”Cum sa nu o iubești?”. Mai mult, a dezvăluit și cum o alintă pe iubita lui – ”bambolina”.

În hastagurile folosite de el se citește multă speranță și chiar o apropiată nuntă. Lângă fotografie a scris, printre altele, cuvintele: ”cuplu”, ”iubire”, ”iubiți”, ”familie”, ”iubire adevărată”, ”mireasă.

Într-o altă fotografie, cei doi sunt imortalizați chiar în pat. Ștefan Manolache a folosit și el aceeași sintagmă: ”Aceiași noi, dar mai puternici”.

Înainte de nuntă, Andreea Antonescu, mama unei fetițe, va trebui să finalizeze însă divorțul de soțul ei, rămas în SUA.

Vezi și E oficial. Andreea Antonescu s-a despărțit de iubit. Ștefan Manolache povestește cum s-a întâmplat totul. Ce spune artista

Citește și: