Andreea Antonescu (39 de ani) a surprins pe toată lumea duminică seara (14 august), când a anunțat că este gravidă pentru a doau oară. Solista a spus și cine este tatăl copilului, făcând oficială relația cu jurnalistul Victor Vrînceanu.

„A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de Victor Vrînceanu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre! Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile voastre frumoase!”, a scris Andreea pe Facebook și pe Instagram.

andreea-antonescu-gravidaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Andreea Antonescu și noul iubit au fost la UNTOLD

Azi, 16 august, solista a publicat pe Instastory o poză în care apare în brațele iubitului. Victor Vrînceanu ține protector mâinile în jurul taliei aAdreei, probabil din dorința de a mai păstra ceva vreme secretul sarcinii. Fotografia pare realizată pe Cluj Arena, la Festivalul UNTOLD, căci în spate se vede scena gigant.

Cine este noul iubit al Andreei Antonescu

Andreea Antonescu mai are o fetiță de 11 ani, pe nume Sienna, din căsnicia cu Traian Spak. Cei doi s-au despărțit acum mai bine de 4 ani, dar au rămas în relații bune. Actualul iubit al Andreei Antonescu este Victor Vrînceanu, redactor-șef al publicației Cancan și realizator al emisiunii ProSport Live. În urmă cu doi ani, Andreea Antonescu a fost invitată la emisiunea lui Victor Vrînceanu și a făcut declarații curajoase. A recunoscut că mai mulți fotbaliști i-au făcut curte.

Citește și: Cine este Victor Vrînceanu, bărbatul cu care Andreea Antonescu este însărcinată. Iubitul misterios al solistei apare, de fapt, la TV

Citește și: Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doa oară. Prima poză cu burtica. Wow, solista a spus și cine este tatăl copilului