Andreea Antonescu a fost invitată în platoul emisiunii „La Măruță”, unde a povestit despre cea mai recentă vacanță, petrecută în Antalya, dar și despre planurile pentru această vară, pe care o va petrece în SUA.

Andreea și fiica ei se pregătesc să se întoarcă în SUA, la tatăl Siennei (10 ani), Traian Spak, pe care fetița abia așteaptă să-l vadă. Artist a mărturisit a făcut deja demersurile necesare, pentru a putea călători în America, dezvăluind că abia așteaptă și ea să se întoarca la casa ei de acolo.

Andreea Antonescu a anunțat în septembrie 2019 că divorțează de Traian Spak după aproape 13 ani de relație, dar încă nu sunt divorțați oficial. Deși mulți au crezut că ar fi vorba de o împăcare între ea și soțul ei având în vedere că se întoarce la el, artista nu s-a răzgândit și vrea în continuare să divorțeze, dar pe cale amiabilă.

”Eu cu Traian am rămas într-o relație foarte bună de prietenie. Așa că nu mi-ar plăcea ideea de proces. Așa că atunci când el va ajunge în România, vom merge amândoi de mânuță sau nu la notar”, a spus Andreea.

Andreea a mărturisit că nu a mai fost de mult timp în America și va merge cu Sienna la Traian, imediat ce fetița va lua vacanță, fiind nerăbdătoare să-și vadă tatăl și casa de acolo.

„Eu nu am mai fost de o lungă perioadă de timp ( în America) și mi-este dor, foarte dor. Voi merge cu Sienna la el, la mine, imediat ce va lua vacanța. Casa de acolo e doar pe numele meu. Sienna este absolut înnebunită, își dorește foarte tare”, a mai spus Antoneasca.

La scurt timp după ce a confirmat că divorțează de soțul ei, Traian, Andreea Antonescu a lansat o piesă nouă, în care dezvăluit motivele care au dus la despărțirea dintre ei.

În piesa, intitulată ”Iubirea pe acte”, inspirată din trăirile sale, Andreea vorbește despre tot ce a simțit în ultimele luni, în care mariajul ei s-a destrămat.

Din versurile melodiei, Andreea lasă de înțeles că distanța este cea care i-a despărțit și că iubirea lor a existat doar pe acte. În timp ce soțul ei preferă să trăiască în SUA, ea a ales să-și crească fetița, pe nume Sienna, în România, Mai mult, cei doi au ajuns acum să fie prea diferiți, „ca ziua și noapte”, pentru că au început să-și dorească lucruri diferite.

Citește și:

Prințul Harry și Meghan Markle au trecut prin momente grele: „Am fost trezit în mijlocul nopții de plânsul ei”

Shiloh, fiica cea mare a Angelinei Jolie, a împlinit 15 ani și e schimbată total. Cât e de frumoasă!