Solista, care are implanturi cu silicon, a acuzat dureri atroce. În urma săriturilor, implanturile ei au avut de suferit la contactul cu apa.

„Acel moment când te anventurezi foarte tare în prima zi și a doua zi, de la prima oră, ajungi pe mâna medicului. Mă doare de mor”, a anunțat solista, într-un Instastory, postând și o fotografie care surprinde momentul în care medicul o palpează în zona bustului.

„Doare aici, nu?”, o întreabă doctorul. „Da, rău!”, poate fi auzită răspunzând Andreea.

Solista nu știe să înoate, dar a sărit de la 10 metri!

Andreea Antonescu a acceptat să concureze din nou la “Splash! Vedete la apă”, chiar dacă nu a învățat nici până acum să înoate, după cum am văzut și la cel mai recent Survivor, unde a fost concurentă.

“Nici data trecută nu am știut să înot și am avut curajul să sar atunci de la 10 metri. Nici acum nu știu să înot! M-am stricat odată cu trecerea anilor și mă întreb cum am putut să sar eu de două ori, de la 10 metri”, a mai spus solista, pe Instagram.

Spre deosebire de “Survivor România”, Andreea a renunțat de data aceasta la lentilele de contact. ”Le-am dat jos! Mi-a fost frică să nu le pierd prin apă! Toată lumea mi-a zis că-mi stă mai bine cu ochii mei negri decât cu lentilele albastre, dar ele sunt și de vedere. La bazin însă mă avantajează să nu văd foarte bine de la ce înălțime voi sări”, a mai spus vedeta, mamă a unei fetițe.

”Mi-a intrat apă peste tot, dar e bine. Vreau să încerc chestii noi. Încearcă de fapt oamenii ăștia să mă învețe să înot cu forța. Nu mai sare nimeni după mine în apă să mă salveze. În ultimul moment mai vine câte unul, când dau cu ochii de moarte, și mă scoate la suprafață”, a mai spus solista, într-un alt Instastory.

Vezi și Boala de care suferă Andreea Antonescu: ”La vârsta de un an şi opt luni a fost diagnosticată

Citește și:

Ce bucurie! Este din nou însărcinată la 44 de ani. Bebelușul se va naște de Crăciun

Interviu EXCLUSIV Magda Pălimariu: ”Am învățat să mă accept și să mă iubesc”