Iar pozele postate pe Instagram sunt o încântare! Vedeta beneficiază de cadrul perfect pentru ședințe foto ad-hoc, iar în pauze face destănuiri fanilor săi, care o urmăresc cu sufletul la gură.

Andreea Antonescu, poză rară alături de fostul soț și fiica lor. Solista a zburat, urgent, în America: „Numai mamă să nu fii cu sufletul împărțit pe două continente”

Așa se face că, recent, cântăreața s-a pozat la un aparat, în interiorul unui cazinou. E îmbrăcată sexy, așa cum o știm, într-o fustă minusculă, roz, și un top decoltat. Pozează ca o profesionist, ca una care știe cum e cu jocurile de noroc.

acum-merge-la-cazinou-doar-pentru-pozeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Realitatea e însă alta, iar cântăreața a explicat și ce se află în spatele fotografiei și care e relația ei cu ”păcănelele”.

”O singură dată am jucat la cazino, prima data când am ajuns în Vegas, am introdus în aparat 1 dolar, am câștigat 20, pe care i-am pierdut în 30 de secunde.

Mi-am promis să n-o mai fac vreodată și de atunci singurul motiv pentru care merg la cazinourile din Las Vegas este să las aici o poză.”, a povestit artista.

Andreea Antonescu, despre visul ei neîmplinit: ”Am două fetițe acasă, care mă așteaptă secundă de secundă, au nevoie de mine, ca mama”

Și nu a fost singura fotografie provocatoare, din toate punctele de vedere, postată de cântăreață pe rețelele de socializare. Recent, aceasta s-a fotografiat călare pe o motocicletă, prilej cu care a făcut și o confesiune. A vorbit despre un vis neîmplinit și care va rămâne așa, pentru binele fetițelor sale.

”Cu ajutorul lui Dumnezeu, mi-am îndeplinit cele mai multe dintre visurile pe care le-am avut și sper să mai am suficient timp ca până la final să-mi devină și restul realitate”, își începe ea mărturisirea.

”Știți că întotdeauna mi-au plăcut adrenalina și senzațiile tari. Mi-am dorit dintotdeauna permis de motor, iar până la această vârstă nu mi-am facut timp pentru a-l obține. Fiind în State acum câteva zile, urcându-mă și conducându-l pe cel din poze, a fost pentru prima dată când am realizat că, cel mai probabil, nu voi mai ajunge să obțin acest permis pentru simplul motiv că am două fetițe acasă, care mă așteaptă secundă de secundă, au nevoie de mine ca mama, se bazează pe mine în această viață, depind de mine…

Am avut o strângere de inimă și mi-am dat seama că voi lăsa acest vis neîmplinit, că nu mai e doar despre mine, pasiunile mele și confortul meu, ci doar despre viitorul lor, cu mine lângă ele, până la final„, a conchis ea, cu înțelepciunea femeii devenită mamă.

Andreea Antonescu, formă de zile mari la numai câteva luni de la naștere

Cântăreața și jurnalistul Victor Vrînceanu sunt părinții unei fetițe minunate, chiar dacă nu mai formează un cuplu. Vedeta a devenit mamă pentru a doua oară la finele lui 2022. Deși au trecut doar câteva luni de la acel moment, arată de parcă nu ar fi fost niciodată însărcinată.

„Spre deosebire de sarcina cu Sienna, unde am luat 21 de kilograme, acum am luat 9 kilograme jumate, deși nu am făcut rabat de la absolut nimic, fiind conștientă de faptul că pot să slăbesc oricâte kilograme iau, fără probleme(…)

Nu am făcut rabat de la absolut nimic, într-adevăr nu am mâncat ce nu trebuia să mănânce o femeie însărcinată, adică fructe de mare sau sushi. Cred că de data asta am avut noroc, acum, la 40 de ani!”, povestea nu demult Andreea Antonescu pentru Click!.

Vezi și Andreea Antonescu: „Eram însărcinată în America Express, dar nu știam. Îi mulțumesc lui Dumnezeu și azi că am un copil perfect sănătos”

Citește și:

Anastasia Soare, petrecere de lux la Mamaia, pentru mama de 89 de ani. Cum au apărut la chef Antonia, Loredana, Amalia Năstase sau Ema Uta

Monica Tatoiu, secretul celor aproape 40 de ani de căsnicie: ”Îți vine mintea la cap la bătrânețe!” Sfaturi pentru cei tineri