Dorul și dragostea de mamă au făcut-o pe Andreea Antonescu să zboare peste 10.000 km pentru a fi alături de fiica ei, în ziua aniversării. Sienna a împlinit 12 ani pe 24 mai și se află în Los Angeles, acolo unde locuiește cu tatăl ei, Traian Spak, fostul soț al Andreei Antonescu. Fetița a ales să facă școala în SUA. Familia s-a reîntregit, însă, de ziua Siennei, iar ea a fost atât de fericită, că a și publicat pe Instagram o poză alături de părinții ei. Traian Spak nu a mai apărut de mult timp în public, iar schimbarea este vizibilă. Și-a lăsat barbă și este mult mai slab.

Andreea Antonescu a plecat în America, de ziua fiicei

„Numai mamă să nu fii cu sufletul împărțit pe două continente. Am venit într-un suflet în America pentru a fi lângă ea de ziua ei, iar ea nu a bănuit o secundă, deși, undeva în adâncul ei, știa ca nu voi lipsi. Aceste surprize rămân cele mai frumoase amintiri, pentru că nu avem altceva decât momente. Sienna mea minunată, ești sufletul meu, sunt și voi fi cu tine mereu, oriunde suntem în lumea asta. La mulți ani, inima mea!”, anunța Andreea Antonescu pe Instagram.

andreea-antonescu-si-fiica-4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Însă cum nici un efort nu este prea mare pentru a fi alături de copil, nici Andreea Antonescu nu s-a plâns de drum sau de distanță, ci s-a bucurat cu tot sufletul de clipele petrecute cu fiica ei preadolescentă. Sienna este înaltă, frumoasă și se pare că a împrumutat stilul vestimentar al mamei ei, pentru că a început să poarte celebrele încălțări cu talpă înaltă, denumite „șenile” în epoca de glorie a trupei Andre. Din câte se vede în imaginile publicate online, Sienna și-a depășit deja mama în înălțime, solista având 1,53 metri.

Andreea și fostul ei soț, Traian Spak, au rămas în relații excelente după divorț, iar asta nu poate fi decât minunat pentru fiica pe care o au împreună. Cei trei s-au distrat și s-au simțit bine excelent, iar asta se vede din imaginile publicate de solistă, pe conturile ei online. Au fost în parcuri de distracții, la Venice Beach, la Universal Studios, iar Andreea a recunoscut că petrecerea a durat 3 zile și 3 nopți. „Așa am serbat-o pe Sienna, 3 zile și 3 nopți, ca pe o adevărată prințesă”, a anunțat artista.

Așa arăta înainte Traian Spak, fostul soț al Andreei Antonescu

Andreea Antonescu mai are o fetiță de 5 luni

Andreea Antonescu a născut al doilea copil pe 19 decembrie 2022 și făcut anunțul pe pagina ei de Facebook! „Acum 11 ani am înțeles ce înseamnă să ai parte de un miracol în viață… Sienna. Plină de emoții și cu o bucurie de nedescris vreau să vă anunț că astăzi am născut o fetiță perfect sănătoasă și îl trăiesc pe cel de-al doilea. Mă simt binecuvântată, recunoscătoare, împlinită și fericită!”, a scris, la vremea respectivă, Andreea Antonescu.

Tatăl micuței este fostul jurnalist Victor Vrînceanu, de care solista s-a despărțit, însă, în luna martie a acestui an. ”Dragii mei, vreau să aflați de la mine că relația pe care am avut-o cu Victor s-a încheiat! Despărțirea nu are ca și cauză subiecte care să țină de prima pagină, ci doar nepotrivire de caracter! Vom da amândoi ce e mai bun pentru creșterea bebelinei! Vă mulțumesc anticipat pentru faptul că îmi respectați alegerea de a nu mai discuta pe acest subiect”, anunța Andreea.

Citește și: Andreea Antonescu, despre despărțirea de tatăl fetiței: „Un copil nu trebuie să mai crească neapărat într-o familie”

Citește și: Andreea Antonescu: „Eram însărcinată în America Express, dar nu știam. Îi mulțumesc lui Dumnezeu și azi că am un copil perfect sănătos”