Micuța Venice Victoria, fiica de 6 luni a Andreei Antonescu și a lui Victor Vrînceanu, a fost botezată sâmbătă, 24 iunie, la Mănăstirea Cașin din Capitală. Solista a publicat pe Instagram poze de la botez, în care apare alături de fetele ei, Sienna și Venice Victoria, toate trei fiind îmbrăcate în ținute roz, absolut spectaculoase. S-au văzut și imagini din timpul ceremoniei de creștinare, despre care ulterior solista a dat mai multe detalii.

„Venice Victoria e și foarte curioasă și după cum îmi place mie să povestesc tuturor, capul ei se întoarce peste tot, ca într-o mișcare de 360 de grade. E foarte atentă la absolut orice, la mișcare, la toate detaliile. La un moment dat, când a trebuit s-o dezbrăcăm înainte de a fi băgată în cristelniță, a început să plângă.

Foarte probabil fiindcă ea de acolo de jos nu mai vedea decât câteva capete aplecate deasupra ei. Ca și cum ne-ar fi spus, ce-mi faceți voi mie, aici, fiindcă am o grămadă de lucruri de analizat și voi m-ați pus jos. După care s-a liniștit, iar în cristelniță n-a plâns deloc!”, a declarat Andreea Antonescu pentru Impact.ro.

Andreea Amtonescu, emoții la botezul lui Venice Victoria

Solista a avut și o rugăminte mai specială pentru preotul de la Mănăstirea Cașin, care a oficiat slujba de creștinare. L-a rugat să nu o bage pe Venice în cristelniță, ci doar să îi pună apă pe creștet. „Ce-i drept, părintele a ascultat rugămintea mea și totodată și a nașilor, de a nu băga copilul cu tot în cristelniță! Știu, sunt tradiții, dar nu dați în mine! Asta e, sunt mama și mă ia și pe mine panica în anumite momente!

În rest, a fost foarte cumințică și chiar m-a impresionat că atunci când am mers în fața altarului cu toții, părinți și nași, era captată de tot ce era acolo. Am sperat și-mi doresc ca micuța, asemenea Siennei, să fie o fetiță spiritual și credincioasă. Fiindcă despre asta e vorba, într-un final!”, a mai spus Andreea pentru Impact.ro.

andreea-antonescu-si-andreea-balanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Citește și: Andreea Antonescu, poză rară alături de fostul soț și fiica lor. Solista a zburat, urgent, în America: „Numai mamă să nu fii cu sufletul împărțit pe două continente”

Citește și: Andreea Antonescu, botez de poveste pentru fiica ei, Venice Victoria. Cum s-au îmbrăcat și cum s-au distrat vedetele. Adelina Pestrițu, rochie de Oscar