Nu doar Andreea Bălan iubește din nou, după despărțirea de George Burcea, ci se pare că și colega ei de trupă, Andreea Antonescu, are un nou iubit.

Andreea Bălan s-a afișat weekendul trecut la mare cu noul ei iubit, Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei TV, Sonia Argint. Dar cei doi nu au fost singuri, ci au mers împreună cu Andreea Antonescu și noua ei cucerire.

andreea-antonescu-si-stefan-manolacheSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Andreea Antonescu, care a anunțat la sfârșitul anului trecut că divorțează de soțul ei, Traian Spark, a avut o relație cu Ștefan Manolache, un reporter de la Acces Direct. Însă, povestea lor de iubire s-a terminat după cinci luni, iar jumătatea trupei Andre a făcut deja o nouă cucerire.

Ea a fost surprinsă în Vama Veche cu noul iubit, alături de Andrea Bălan și Tiberiu. Andreea Antonescu și bărbatul misterios alături de care s-a afișat nu au fost nici pe departe la fel de romantici ca Bălan și Tiberiu. Singurul gest al cuplului a constat în câteva strângeri de mână. 

Potrivit Wowbiz, bărbatul alături de care a fost filmată Andreea Antonescu are 34 de ani și îl cheamă Dragoș. El este cu patru ani mai tânăr decât artista și e cunoscut în piața media din România pentru realizările în domeniul advertisingului, dar și pentru că ar fi unul dintre fotografii unei renumite reviste de modă.

Citește și: