După despărțirea de Traian Spak, Andreea Antonescu pare decisă să-și refacă viață. Ea își dorește să devină mămică pentru a doua oară, dar și să îmbrace rochia de mireasă, lucru pe care nu l-a făcut în prima ei căsnicie.

Invitată în podcastul Roxanei Nemeș, „Roxana te dezbracă de secrete!”, vedeta a făcut o serie de dezvăluiri despre viața personală și cea profesională.

Întrebată cum stă cu dragostea, artista a rupt tăcerea și a spus tot adevărul, mărturisind că nu stă deloc bine. Răspunsul ei a surprins pe toată lumea, mai ales că recent a fost surprinsă într-un club alături de un om de afaceri cunoscut.

„Ce prost stau, dar ce mi-ar fi plăcut să spun că stau așa de bine. Nu stau deloc bine, decât să ți-o răspund pe aia clasică, că sunt plină de iubire, că o am pe mama, pe fratele meu. Nu există cineva în viața mea, mi-ar plăcea să existe, sunt deschisă pentru chestii de genul ăsta, dar asta nu înseamnă că am transformat ideea asta în scopul vieții mele.”, s spus Andreea.

Vedeta i-a mărturisit Roxanei Nemeș că își dorește să se căsătorească cu bărbatul iubit. Ba chiar își mai dorește încă un copil, cât mai devreme cu putință.

„Îmi doresc foarte mult să fac și eu nuntă, eu nu am avut nuntă. Îmi doresc să mă văd mireasă la propria-mi nuntă. Vreau nuntă, vreau copil, repede dacă se poate, dar când e să fie și dacă e să fie și cel care e să fie, mă gândesc că va veni într-o zi.”, a povestit Andreea Antonescu.

Artista nu consideră că a avut ghinion în dragoste, ci doar că încă nu a apărut sufletul ei pereche. Andreea este hotărâtă să aștepte și este pregătită oricând să facă pasul cel mare.

Andreea Antonescu și Traian Spak au fost împreună aproape 15 ani ani și cei doi și-au construit o viațădeparte de România, în SUA, unde soțul artistei e stabilit. Fiica lor, Sienna, a crescut acolo, dar artista a decis în urmă cu doi ani să o aducă în România, iar de atunci ele nu au vrut să se mai întoarcă în America, ceea ce a făcut-o pe Andreea să ia în calcul despărțirea de soțul ei.

Artista a dezvăluit că motivul principal al separării de soț a fost incompatibilitatea lor în ceea ce privea planurile lor de viitor. În timp ce ea își dorea să se întoarcă în România, unde are numeroase proiecte, Traian Spak a vrut să rămână în SUA. Astfel, Andreea și Sienna s-au întors acasă, fericite că se pot bucura aici de viața pe care și-o doreau.x

Citește și:

Alexandra Stan, artista care investește mii de euro în accesorii și haine: „Încă umblu cu mașina lui taică-miu”

Cele mai noi imagini cu Ozzy Osbourne au pus fanii pe jar. Ce se întâmplă cu legendarul rocker