„Am avut probleme cu un nebun care a venit, mi-a dat foc la ușa de la intrare, mi-a dat foc la garaj, mi-a dat foc la mașină, îl amenința pe fratele meu, ne suna în fiecare seară la interfon. Ne amenința în ultimul hal.

A intrat într-o dimineață peste mine în casă, cu un cuțit. Norocul meu a fost că era și fostul meu iubit în casă”, povestește vedeta despre clipele de groază, când era doar o copilă.

”M-am dus la poliție, m-am dus la știri, m-am dus peste tot, dar legile nu erau favorabile. Pe atunci se dădea o amendă pe care nebunu mi-o punea tot mie în poștă, să i-o plătesc. Într-un final am scăpat de el”, a povestit artista.

Vedeta a mai spus că nu este singura situație în care s-a simțit hărțuită, dar, de departe, este cea mai gravă.

Andreea Antonescu pleacă în America

Andreea Antonescu este prinsă până peste cap cu tot felul de proiecte, așa că nici ea nu mai știe când va ajunge în America, unde se află deja fiica ei, Sienna.

A ratat plecarea în august, dar și-a plănuit-o pentru septembrie. Încă nu e nimic bătut în cuie, dar caută soluții pentru a ajunge în State cât mai repede, pentru a-și vedea fiica, mama, dar și pentru a finaliza divorțul de Traian Spak, cei doi fiind separați de aproape doi ani.

Mama ei și Sienna se află deja în SUA, acolo unde fetița este zilnic răsfățată de tatăl ei, Traian.

Vezi și Andreea Antonescu, probleme cu silicoanele: „Mă doare de mor!”. Artista s-a lăsat pe mâinile medicului

Citește și:

Carmen Șerban e total schimbată! A slăbit 15 kilograme și și-a făcut operații de 15.000 de euro!

Actorul Jean-Paul Belmondo a murit la vârsta de 88 de ani