Așa cum și-a obișnuit fanii, cântăreața din trupa Andre postează des pe rețelele de socializare, iar în ultima vreme, contul său a fost înțesat de fotografii inedite cu cele două fiice ale sale.

Deocamdată nu îi arată chipul celei de-a doua fetițe, dar chiar și așa imaginile sunt adorabile. Fetele ei poartă pijamale asortate, iar ea pare că și-a revenit peste noapte după această a doua sarcină.

andreea-si-fetele-saleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Chiar dacă nu mai e chiar o tinerică la cei 40 de ani, Andreea Antonescu arată excelent și deja poate purta topuri scurte.

Nu m-am gândit vreodată că poate exista atâta iubire până când nu ați intrat voi in lumea mea!”, a scris Andreea Antonescu recent pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu minunile sale.

”Îmi doresc să vă fiu cea mai bună mamă, promit să vă iubesc, să vă prețuiesc și să vă feresc de tot ce-i rău! Când veți fi mari vreau să mă considerați cea mai apropiată prietenă… vă iubesc până la cer și înapoi de un infinit de ori”, scria ea zilele trecute, în dreptul unei alte fotografii la fel de reușită, în care toate trei poartă tot pijamale.

Cine este bărbatul care a făcut-o din nou mamă pe Andreea Antonescu

În imagini nu apare însă tatăl celei de-a doua fetițe, jurnalistul Victor Vrînceanu, care preferă, pentru moment, să stea în umbră.

Andreea Antonescu le-a făcut o mare surpriză fanilor săi în luna august, atunci când a anunțat pe rețelele sociale că este însărcinată pentru a doua oară. A postat pe rețelele de socializare o imagine în care i se vedea burtica în toată splendoarea și toată lumea a rămas cu gura căscată.

Bărbatul lângă care Andreea trăiește o poveste de dragoste matură este Victor Vrînceanu. El este cel care a făcut publică prima poză de cuplu, pe care artista a repostat-o cu mândrie pe InstaStory. Cei doi îndrăgostiți apar îmbrățișați pe stadionul din Cluj, unde au fost împreună la Untold. Iată că iubirea lor s-a materializat acum în prezența fetiței lor.

Vezi și Au venit tocmai din America pentru a fi alături de ea! Andreea Antonescu, vizitată la spital de fiica și mama sa! Imagini emoționante și primele declarații ale artistei. Cine se ocupă de creșterea Siennei și unde trăiește fetița

Citește și:

Octavia Geamănu nu doarme cu soțul ei și el nu are nimic împotrivă. Sunt căsătoriți de 7 ani. Și nu e singurul lor aranjament ciudat!

Niciodată nu am promovat frumusețea trucată”. Anda Adam a răbufnit, după ce a fost acuzată că își editează fotografiile. De fapt, câte operații estetice are?