Andreea Antonescu este însărcinată

„A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de Victor Vrînceanu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre! Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile voastre frumoase!”, a scris Andreea pe Facebook și pe Instagram.

andreea-antonescu-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Cine este noul iubit al Andreei Antonescu

Andreea Antonescu mai are o fetiță de 11 ani, pe nume Sienna, din căsnicia cu Traian Spak. Cei doi s-au despărțit acum mai bine de 4 ani, dar au rămas în relații bune. Actualul iubit al Andreei Antonescu este Victor Vrînceanu, redactor-șef al publicației Cancan și realizator al emisiunii ProSport Live. În urmă cu doi ani, Andreea Antonescu a fost invitată la emisiunea lui Victor Vrînceanu și a făcut declarații curajoase. A recunoscut că mai mulți fotbaliști i-au făcut curte.

„Oh, Doamne, am atins un subiect care nu îmi place! Da… și chiar în urma apariției acelei reviste Playboy. Știi cum… deodată au început să apară mesajele din partea lor (n.r. din partea fotbaliștilor). Și m-am gândit: Ah, de fapt, asta era cheia succesului! Dar, îți spun sincer, nu m-a interesat vreodată acest subiect. Sau nu m-a interesat vreodată să am o relație cu cineva din acest domeniu”, îi declara Andreea celui care avea să-i devină, peste doi ani, iubit și tatăl celui de-al copil.