Filmările pentru cel de-al cincilea sezon, America Express – Drumul Aurului, au început în luna mai 2022 și s-au încheiat în iulie. Echipele au parcurs trei țări, Mexic, Guatemala și Columbia, și au trecut prin tot felul de probe dificile. Andreea Antonescu, una dintre concurente, a născut pe 19 decembrie o fetiță, așa că primul trimestru al sarcinii a găsit-o în situații extrem de periculoase.

Din fericire, a avut noroc. Solista a recunoscut că nu știa, în timpul concursului, că era gravidă, de aceea nu s-a menajat deloc. A suportat căldura, a cărat rucsacul greu, a făcut autostopul, s-a cățărat pe poduri suspendate, a urcat pe piramidele din Guatemala și câte și mai câte. Andreea și-a lămurit fanii de pe Tik Tok și a povestit despre această situație.

Andreea Antonescu, însărcinată la America Express

„Întrebarea pe care am primit-o de un milion de ori și la care am răspuns de multe ori și la care o să mai răspund de multe ori. «Erai însărcinată în America Express?» Eram însărcinată în America Express.

Nu știam, ba din contră, am avut momente în care eram ferm convinsă că nu am cum să fiu însărcinată, voi, fetele știți la ce mă refer, dar da, am fost însărcinată și am trecut prin toată această experiență și toată această nebunie cu bebelina în burtă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu și astăzi că am un copil perfect sănătos și o fetiță mai mult ca perfectă, așa că am reușit”, a povestit Andreea Antonescu, pe Tik Tok.

@trupaandre99 #andreeaantonescu a aflat de Sarcina la întoarcerea in Romania 🙏 si a nascut pe 19 dec o fetita perfect sanatoasa❤️#andreeabalan #andreeaantonescu #trupaandre #americaexpressromania ♬ sonido original - 💜Andreea Balan/ Antonescu 💕

America-Express_editia-6_7SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Andreea Antonescu: „Dormeam maximum 4- 5 ore noapte”

„Nu vreți să știți ce am mâncat acolo! Fetița este o minune de la Dumnezeu (…) Fetița este un miracol. America Express e un show hard, este foarte tare, cu foarte multă oboseală, rucsacii pe care îi aveam cântăreau 12 kilograme… Dormeam maximum 4- 5 ore noapte. Și eu, și Andreea, suntem firi ambițioase și determinate. Nu ne lăsam indiferent de greutatea situației”, a mai povestit vedeta, la Antena Stars.

„Singurul lucru care mi-a dat un pic de gândit a fost faptul că nu mai aveam atâta anduranță. Mi-am zis că e oboseala acumulată în timp, dormeam 4-5 ore pe noapte, nemâncate, fiind în priză nonstop, m-am gândit că o să fie așa o săptămână, o lună…”, a mai spus Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu a născut o fetiță în decembrie 2022

Andreea Antonescu a născut pe 19 decembrie 2022 și făcut anunțul pe pagina ei de Facebook! „Acum 11 ani am înțeles ce înseamnă să ai parte de un miracol în viață… Sienna. Plină de emoții și cu o bucurie de nedescris vreau să vă anunț că astăzi am născut o fetiță perfect sănătoasă și îl trăiesc pe cel de-al doilea. Mă simt binecuvântată, recunoscătoare, împlinită și fericită!”, a scris, la vremea respectivă, Andreea Antonescu.

Actualul iubit al Andreei Antonescu este Victor Vrînceanu, fost redactor-șef al publicației Cancan, și fost realizator al emisiunii ProSport Live. Luna trecută, acesta şi-a dat demisia de la conducerea site-ului din grupul Gândul, deţinut de Radu Budeanu, anunând că vrea să se ocupe de propriile proiecte și afaceri.

Citește și: Iubitul Andreei Antonescu și-a dat demisia! Avea o funcție importantă

Citește și: De ce s-au certat Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru la America Express: „Uneori mi se pare că uiți…”. Ce cuvânt a deranjat-o foarte tare pe Doina

Află tot ce trebuie să ştii despre Mexic, Republica Dominicană, Columbia şi Guatemala!