Pe 11 martie, Andreea Antonescu lua pe toată lumea prin surprindere cu anunțul că s-a despărțit de Victor Vrînceanu, bărbatul cu care are o fetiță de trei luni, născută pe 19 decembrie 2022. Solista a scris chiar ea pe Instagram că nu mai este într-o relație cu jurnalistul Victor Vrînceanu, fost redactor-șef al publicației Cancan:

”Dragii mei, vreau să aflați de la mine că relația pe care am avut-o cu Victor s-a încheiat! Despărțirea nu are ca și cauză subiecte care să țină de prima pagină, ci doar nepotrivire de caracter! Vom da amândoi ce e mai bun pentru creșterea bebelinei! Vă mulțumesc anticipat pentru faptul că îmi respectați alegerea de a nu mai discuta pe acest subiect”.

Zilele trecute, finalista de la America Express a fost invitată la podcastul „Vin de-o poveste”, al lui Radu Țibulcă, și a oferit mai multe detalii despre despărțirea de Victor.

andreea-antonescu-2-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Andreea Antonescu: „Suntem o familie, dar nu familia tradițională”

”Noi ne-am dorit foarte mult copilul, e un copil iubit, dorit. Nu a fost o întâmplare, nu a fost o greșeală. A fost o chestie pe care ne-am dorit-o enorm, cel puțin în momentul ăla, amândoi”.

Întrebată de de ce au ajuns la separare, solista a explicat: ”Pur și simplu ne-am dat seama că ne este mai bine separați decât împreună. Trăim într-o perioadă în care un copil nu trebuie să mai crească neapărat într-o familie, se poate și așa. Am considerat că e mai bine să rămânem fericiți separați, dar să avem grijă de fetiță, pentru că ea este centrul universului nostru. Și cam atât. Cum am numi-o, foarte sincer, știu că a stârnit multe controverse, simplu: nepotrivire de caracter. Cam atât de simplu, știu, sună ciudat. Clișeic. Dar chiar așa e”.

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu au rămas în relații bune după separare, încercând să fie o echipă pentru micuța pe care o au împreună: ”Noi avem în continuare o relație, noi ținem legătura prin prisma fetiței. Cam atât. Asta nu înseamnă că trebuie să locuim în aceeași casă. Suntem o familie, dar nu familia tradițională. Da, nu eram compatibili cu viața împreună. Am considerat că suntem mai bine separați.”

Citește și: Iubitul Andreei Antonescu și-a dat demisia! Avea o funcție importantă

Citește și: Andreea Antonescu: „Eram însărcinată în America Express, dar nu știam. Îi mulțumesc lui Dumnezeu și azi că am un copil perfect sănătos”