Andreea Antonescu spune că s-a despărțit de iubit și a făcut următorul anunț: ”Dragii mei, vreau să aflați de la mine că relația pe care am avut-o cu Victor s-a încheiat! Despărțirea nu are ca și cauză subiecte care să țină de prima pagină, ci doar nepotrivire de caracter! Vom da amândoi ce e mai bun pentru creșterea bebelinei! Vă mulțumesc anticipat pentru faptul că îmi respectați alegerea de a nu mai discuta pe acest subiect”.

Acesta este mesajul scris pe Instastory de Andreea Antonescu, sâmbătă dimineața. Sigur că o împăcare nu este exlusă, ținând cont că cei doi sunt părinți și, atunci când tensiunea se mai domolește, ar putea reconsidera decizia anunțată, poate prea la cald.

Andreea Antonescu s-a despărțit de iubit înainte de botezul fiicei lor

Înaintea acestui anunț, Andreea Antonescu a mai pus un mesaj scris în limba engleză, care spune multe despre ceea ce simte în acst moment: „I choose to be alone rather than be around people who don’t care” („Am ales să fiu mai degrabă singură decât înconjurată de oameni cărora nu le pasă”).

Au dispărut de pe conturile ei de social media și pozele de cuplu, cea mai recentă fiind postată acum două zile, cu Andreea, zâmbitoare, lângă Victor, la o terasă. Recent, cei doi au petrecut și o vacanță în Italia și totul părea că merge minunat între ei. Unde mai pui că se pregăteau și de botezul fetiței lor, ceremonia fiind stabilită undeva în luna mai.

Solista Andreea Antonescu și jurnalistul Victor Vrînceanu au devenit părinți pe 19 decembrie 2022, după o relație scurtă, dar intensă. Concurenta de la „America Express” și-a făcut publică sarcina în august 2022 și ulterior a recunoscut că era gravidă în timpul reality-show-ului de la Antena 1.

andreea-antonescu-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu au devenit părinți în decembrie 2022

Andreea Antonescu a născut al doilea copil pe 19 decembrie 2022 și făcut anunțul pe pagina ei de Facebook! „Acum 11 ani am înțeles ce înseamnă să ai parte de un miracol în viață… Sienna. Plină de emoții și cu o bucurie de nedescris vreau să vă anunț că astăzi am născut o fetiță perfect sănătoasă și îl trăiesc pe cel de-al doilea. Mă simt binecuvântată, recunoscătoare, împlinită și fericită!”, a scris, la vremea respectivă, Andreea Antonescu.

Solista era tare fericită și ca iubită, și ca mamă, mai ales că partenerul ei a făcut și un gest onorabil și a renunțat la carieră, pentru familie. Victor Vrînceanu, fost redactor-șef al publicației Cancan, și fost realizator al emisiunii ProSport Live, şi-a dat demisia de la conducerea site-ului din grupul Gândul, deţinut de Radu Budeanu, anunând că vrea să se ocupe de familie, dar și de propriile proiecte și afaceri.

Andreea Antonescu mai are o fetiță de 11 ani, pe nume Sienna, din căsnicia cu Traian Spak. Cei doi s-au despărțit acum mai bine de 4 ani, dar au rămas în relații bune.

Citește și: Andreea Antonescu: „Eram însărcinată în America Express, dar nu știam. Îi mulțumesc lui Dumnezeu și azi că am un copil perfect sănătos”

Citește și: VIDEO Cât de îndrăgostită e Andreea Antonescu! Solista radiază în brațele noului iubit și o ține numai în ședințe foto cu burtica la vedere

Citește și: Cine este Victor Vrînceanu, bărbatul cu care Andreea Antonescu este însărcinată. Iubitul misterios al solistei apare, de fapt, la TV

Citește și: Andreea Antonescu a născut. Primele declarații ale solistei