Andreea Antonescu pare că și-a revenit complet după divorț și este mai fericită ca niciodată. Aceasta s-a pozat în brațele noului ei iubit, reporterul de la emisiunea  Acces Direct, Ştefan Manolache, iar artista a mers deja să-I cunoască părinții. Cei doi  au fost în Iaşi, în oraşul natal al acestuia,  unde s-au relaxat preţ de câteva zile și au fost răsfățați cu bunătăți de părinții lui Ștefan.

Odată cu întoarcerea în Bucureşti, Andreea Antonescu şi Stefan Manolache au dat primele declaraţii pentru Antena Stars despre cum s-au simțit împreună în Iaşi, dar şi despre cum a fost primită artista, de familia noului iubit.

„Iaşi este şi a fost şi va rămâne probabil, unul dintre oraşele mele preferate. Un oraş foarte frumos pe care l-am descoperitt când aveam şapte ani şi cam asta este tot ce am de zis. În rest, ce a fost esenţial, am pus pe story.” a spus Andreea Antonescu.

„Suntem bine, am fost acasă şi acum ne-am întors la muncă. Suntem gata de muncă. Suntem cel mai ok.” a completat Ştefan Manolache

Mai mult, Ștefan a postat pe contul lui de Instagram o imagine în care o ține pe Andreea în brațe, în timp ce stau pe scaunul din față dintr-un taxi.

„Mi-am dus prințesa cu caleașca, ai prins-o ?”, a scris acesta la imaginea cu Andreea.

Andreea Antonescu și Ștefan Manolache au fost surprinși de paparazzii Spynews, la începutul lunii, în timp ce se sărutau într-o cofetărie, iar ulterior și-au confirmat relația.

„Da, suntem împreună. Este o relație la început, dar serioasă. Nu sunt adepta aventurilor și sunt suficient de mătura să nu mai doresc să fac nebunii. În momentul acesta atât aș vrea să declar pentru că îmi doresc liniște. Tot ce pot spune este că acum îmi e bine”, a spus Andreea Antonescu, în exclusivitate, pentru Spynews.

Citește și: