ndreea Antonescu, amendată după un apel fals la 112. Ce s-a întâmplat Andreea Antonescu a fost amendată de polițiștii ieșeni după ce a sunat azi noapte la 112 și a anunțat că este sechestrată într-un apartament din Copou, iar apelul s-a dovedit în cele din urmă a fi fals, informează

 

Potrivit ziarului Bună Ziua Iași, Andreea Antonescu a sunat la 112 în noaptea de miercuri spre joi și a anunțat că este ținută cu forța într-un apartament din complexul rezidențial Exclusive Residence din Copou. Polițiștii au ajuns imediat la apartamentul indicat, unde au găsit-o pe Andreea Antonescu nevătămată alături de iubitul ei, Ștefan Manolache.

Cei doi păreau în stare de ebrietate și au negat că ar fi fost vreun scandal între ei. Incidentul a fost confirmat și de poliția ieșeană. În urma apelului fals la 112, artista a fost amendată cu 4.000 de lei “Astăzi, în jurul orei 00:30 am fost sesizați de către o femeie de 37 de ani cu privire la faptul că ar avea un conflict cu iubitul său, într-un imobil de pe raza municipiului Iași. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate nu se confirmă, femeia apelând nejustificat numărul unic de urgență. Astfel, aceasta a fost amendată contravențional, conform OUG nr. 34/2008. Verificările sunt în desfășurare”, a declarat Beatrice Romanescu, purtătoare de cuvânt al IPJ Iaşi.

 

Citește și: