Artista a ales deja locația pentru petrecere cu puțin timp înainte să plece în SUA, acolo unde și-a întâlnit fiica, iar acum își pune ordine în gânduri, întocmind o listă cu tot ce are de făcut și de organizat, pentru că botezul micuței sale bate la ușă.

„Sunt proaspăt întoarsă din America și în perioada asta mă focusez 100% pe tot ceea ce înseamnă organizarea botezului celei de-a doua fetițe. Am stabilit data, am stabilit locația.

Mi-am dorit foarte mult ca Sienna să fie prezentă, pentru că așa este normal, și și-a și dorit extrem de tare să fie prezentă la botezul surioarei ei, abia așteaptă, este foarte încântată!”, a declarat artista pentru Click!.

”Botezul am ales să îl facem pe data de 24 iunie, iar ca locație am optat pentru Jubile Forest, un cadru de poveste în mijlocul naturii, o locație aflată în Pădurea Snagov, cu un decor spectaculos pentru un eveniment așa cum am visat.

Exact la Jubile, acum 12 ani, am făcut și petrecerea pentru botezul Siennei. În plus, același preot care a botezat-o pe Sienna o va boteza și pe Venice Victoria”, a mai mărturisit Andreea Antonescu.

andreea-antonescu-fiica-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Decor de vis și botez cu aduceri aminte

Venice Victoria va avea deja 6 luni și 5 zile în ziua botezului, iar mămica ei are mari emoții. Invitații la botezul celei de-a doua fetițe a Andreei Antonescu vor petrece într-un cadru feeric. De la interioarele elegante cu pereții vitrați, ce oferă o priveliște unică, până la pădurea bogată și iazul spectaculos, fiecare colț din exterior sau interior poate deveni cadrul perfect pentru cele mai frumoase fotografii. Așa a fost gândit totul.

„Abia acum am început să dăm invitațiile pentru botez și să punem toate detaliile la punct, care sunt multe, pentru petrecerea fetiței celei mici și nu vreau să omit nimic, pentru că ne dorim să iasă totul perfect!”, a mai adăugat artista.

Andreea Antonescu a devenit mamă, pentru a doua oară, în decembrie 2022, iar la scurt timp după, la începutul lunii martie, și-a anunțat despărțirea de tatăl copilului său, jurnalistul Victor Vrînceanu. Cei doi se înțeleg bine de dragul fetiței lor și își doresc să îi organizeze acesteia o petrecere memorabilă.

Recent, artista de 40 de ani a fost în America, pentru ziua primei sale născute, Sienna Spak, care a împlinit 12 ani. De dragul fiicei sale, a păstrat o relație civilizată cu primul soț, Traian, pe care fanii l-au văzut cu surprindere în pozele Andreei de pe Instagram, zilele trecute.

Vezi și Fiica cea mică a Andreei Antonescu a împlinit 3 luni! Mesajul emoționant al artistei. Cântăreața s-a despărțit recent de tatăl micuței

Citește și:

Smiley și Gina Pistol, jurnal din luna de miere: „Am ajuns în camera unde se întâmplă magia”. Au ales un sat șarmant, preferat de multe vedete

Daniela Crudu și-a botezat fetița! Petrecerea a avut loc în România, iar locația e de vis!