După un turneu prin Europa, faimosul cântăreț de operă a plecat în vacanță cu familia lui, iar imaginile cu acesta au șocat pe toată lumea. În ciuda faptului că este orb, el nu a lăsat acest lucru să-I distrugă pasiunea pentru sport. Astfel, artistul a fost surprins în timp ce făcea windsurf în Marea Mediterană, în apropiere de Toscana, deși acesta și-a pus în acest fel viața în pericol. Mai mult, el a mers și cu barca și cu ski-jetul.

Nu  este prima dată când Andrea este văzut făcând sporturi extreme și periculoase. El adoră să meargă și la ski, pe role sau la călărit, unde se descurcă de minune.

Citește și: Shannen Doherty  s-a vindecat definitiv de cancer. S-a întors pe platoul de filmare și arată senzațional. Nici nu zici că a fost la un pas de moarte

Andrea Bocelli  și fiul lui, Matteo, la plimbare pe bicicleteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Andrea Bocelli a orbit la vârsta de 12 ani

Insula Elba se află în apropiere de casa lui din Lajatico, unde s-a născut în 1958. Bocelli a dezvăluit că părinții lui au fost sfătuiți să facă întrerupere de sarcină, fiind de părere că copilul lor se va naște cu dizabilități, însă aceștia ua refuzat. Astfel, cel care avea să devină cel mai faimos tenor s-a născut cu vederea slabă, suferind de glaucom congenital.

Doctorii au încercat să-și salveze vederea folosind lipitori, dar fără succes. Bocelli a continuat să învețe muzica prin citirea Braille.  Fiind pasionat de muzica lirică, visul vieţii sale a fost să devină un mare tenor. Şi, destin sau întâmplare, chiar a devenit! La vârsta de şase ani a început să ia lecţii de pian, iar mai apoi a început să cânte la flaut şi la saxofon. În 1970, la vârsta de 12 ani a orbit total, în urma unui accident din timpul unui meci de fotbal.

Citește și: Burak Özçivit a cucerit femeile din întrega lume cu rolul lui Kemal Soydere din „Dragoste infinită”. Dar iată cum arăta înainte să devină celebru

A fost descoperit de Pavarotti

Însă, în acelaşi an în care a orbit, a câştigat prima competiţie muzicală, cu melodia „O Sole Mio”. El a dat marea lovitură la vârsta de 34 de ani, când a fost descoperit de legendarul tenor Luciano Pavarotti, care i-a cerut să meargă cu el în turneu.
Andrea și Veronica s-au întâlnit la o petrecere în urmă cu 11 ani, iar după 10 ani de relație s-au căsătorit. Ei s-au cunoscut chiar la scurt timp după ce Bocelli se despărțise de fosta sa soție, Enrica, cu care are doi fii adolescenti, Amos si Matteo.

Tenorul italian a scos până acum 14 albume și a vândut 80 de milioane de exemplare în întreaga lume, are o stea pe celebra alee Walk of Fame de la Hollywood și este considerat unul dintre cei mai mari tenori italieni.

Citește și: