Andra s-a îngrășat vizibil în ultima vreme fapt pentru care oamenii au tot întrebat-o dacă este însărcinată. Artista a mărturisit că nu este gravidă, ci doar s-a îngrășat. Însă, ea s-a apucat de sport și de dietă ca să mai scape de kilogramele în plus.

„De o săptămână m-am apucat de sală serios și am grijă la ce mănânc. De patru ori pe săptmână merg la sală și încerc să reduc pâinea și zahărul”, a declarat Andra la Radio Impuls.

„Am văzut acuma în tot felul de ziare că sunt gravidă. Dragilor, stați liniștiți, dacă se întâmplă minunea, vă anunț eu. E un motiv de bucurie, nu am cum să ascund. Deocamdată pot să recunosc, da, m-am îngrășat câteva kilograme. Adevărul e că, după a doua sarcină, am dat mai greu kilogramele jos. Dar nici nu m-am chinuit să le dau jos, m-am simțit bine în pielea mea și cred că frumusețea vine din interior”, a mai spus Andra.

Frumoasa artistă a vorbit șide spre mariajul ei cu Cătălin Măruță. Aceasta a mărturisit că deși sunt căsătoriți de 10 ani și au împreună doi copii, pentur ei nu s-a schimbat nimic, ci se iubesc ca în prima zi. ”10 ani de căsnicie spun multe. Ne iubim ca la început”, a spus vedeta.

 

Citește și: