Ea a mărturisit că nu se pune problema de abuzuri în căsnicia ei, întrucât nici ea și nici soțul ei, Cătălin Măruță, nu sunt de acord cu așa ceva. Singurul lucru pe care l-ar putea face Măruță și peste care nu ar putea trece ar fi să o înșele.

Citește și:Primele imagini cu cel de-al treilea copil al lui Kate Middleton și al prințului William. Micuțul a bătut recordurile. Este primul bebeluș regal care a reușit să facă asta

“Eu cred că în dragoste orice este permis, când iubești cu adevărat, și atunci poți trece peste orice, asta dacă îți dorești cu adevărat ca lucrurile să funcționeze bine. Nu am trecut prin lucruri rele, dar mă gândesc dacă ai copii cu acel om, treci peste niște lucruri, eu aș trece pentru că știu cât de mult îl iubesc, așa văd în momentul ăsta, nu știu, eu nu am trăit. În cazul în care o femeie este bătută, este clar că nu mai este vorba de dragoste. Ce mi-ar putea face mai rău Cătălin este să mă înșele. De bătaie, nu încurajez femeile să stea într-o relație, în care sunt abuzate, pentru că suntem capabile să facem pe picioarele noastre foarte multe lucruri, dacă ne dorim”, a mărturisit Andra la Kiss Fm.

Citește și: