Alături de Andra vor urca pe scenă nume mari ale muzicii românești, așa cum sunt Mirabela Dauer, Ionuț Dolănescu, Irina Loghin, Mioara Velicu, Lidia Buble, Bodo, dar și Steliana Sima, Uddi, Veta Biriș, Ionuț Fulea sau Constantin Enceanu.

Vorbind despre acest proiect, Mirabela Daue a declarat: ”Este prima dată când o să cânt alături de Andra, și pentru mine este o mare bucurie. Alături de ea o să interpretez pe scenă cunoscuta melodie «Morarita», dar și o piesă din repertoriul lui Dan Spătaru. (…)

Andra are o voce foarte buna si este printre putinele soliste care canta orice gen muzical. De aceea, concertul de muzica populara o sa fie unul pe placul publicul. Ea canta cu sufletul, iar cei din fata ei si din fata ecranelor simt asta. Lumea asculta, de fapt, sufletul ei”.

Irina Loghin: ”Eu plâng când o aud pe Andra cântând”

Și Irina Loghin este foarte fericită că a fost cooptată în acest proiect: ”M-am bucurat mult că m-a ales să cântăm împreună. Dar și mai mult că o să interpretăm împreună o melodie care mi-a adus consacrare pe parcursul carierei mele și care îmi este tare dragă sufletului. Este vorba de piesa <>.

Ea a ales acestă piesă și am apreciat mult acest lucru. Eu sunt o mare fană a Andrei, plâng când o aud cântând“.

Vorbind despre omul și artistul Andra, Irina Loghin a ținut să remarce: ”Este de o modestie cum rar îți este dat să întâlnești. Iar lucrul acesta se vede la fiecare apariție a ei. Și este și foarte talentată”.

Andra repetitiiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Lidia Buble, cooptată și ea în proiect, are numai cuvinte de bine la adresa artistei alături de care va urca pe scenă: ”Este pentru prima dată când am ocazia de a cânta alături de Andra. Pot spune ca este ca un vis împlinit, o dorință pe care o aveam de foarte mult timp, să fac parte din acest superb proiect.

O admir pe Andra atât ca artist, cât și ca omul frumos din spatele scenei. (…) Andra a fost si este o sursă de inspirație pentru mine, mai ales ca reușește, mereu să se reinventeze, dar și pentru că poate trece, cu ușurință, de la un stil muzical la altul, cu atât de multă naturalețe”.

Biletele sunt disponibile doar sâmbătă, 29 septembrie, la casieria Sălii Palatului, cât și online.

Vezi și Andra împlinește astăzi 32 de ani și și-a surprins fanii cu vestea ei

Citește și: