Din imagini, unde ambii apar zâmbitori și binedispuși, se poate vedea cât de mult seamănă vedeta cu părintele ei.

Chiar dacă fiica lui este una dintre cele mai apreciate cântărețe din țară, acesta nu s-a afișat de foarte multe ori în fața fanilor, preferând discreția.

Andra a fost cea care a postat mândră fotografiile, iar aprecierile nu au încetat să curgă.

Celebra cântăreață a plecat într-o vacanță alături de cei doi copii, Eva și David, iar cu această ocazie și-a surprins urmăritorii din mediul online cu mai multe imagini alături de tatăl ei. Andra Măruță e bucățică ruptă din tatăl ei, iar acesta se ține excelent pentru vârsta lui.

andra-si-parintele-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Ce notă a luat vedeta la Bacalaureat

Și pentru că tot e vremea Bacalaureatului, iată și cum s-a descurcat andra la această probă. Andra a susținut examenul de Bacalaureat în anul 2005 și a reușit să obțină note frumoase mari. Vedeta a luat la geografie nota 7,07, iar media generală a fost 9,07. Pasiunea ei a fost însă muzica, pe care, iată, a și urmat-o.

Iar menirea care o împlinește pe deplin e aceea de mamă, ea mândrindu-se cu doi copii frumoși și plini de personalitate.

Vezi și VIDEO Eva Măruță, din nou virală pe TikTok: „Tati, dă-l afară din mașină!”

Citește și:

Octavia Geamănu, scoasă de la Observator! Antena nu dă explicaţii. S-a ajuns la avocaţi! Și asta nu e tot. Situația e halucinantă!

Adriana Bahmuțeanu ar fi fost agresată de iubitul grec. Vedeta a cerut un ordin de restricție