Și nu oricare, ci tocmai celebrul Symphony of the Seas, o navă unde încap aproape 7.000 de oameni, dotată, printre altele, cu un amfiteatru imens, 22 de restaurante, 4 piscine, un parc acvatic și un altul exotic, cu 20.000 de plante, simulatoare de surf, tobogane imense, de sute de metri, patinoar, spectacole și câte și mai câte.

Acestea fiind spuse, e limpede de imaginat ce vacanță au soții Măruță și copiii, iar pozele postate de ei pe rețelele de socializare vorbesc de la sine.

sunt-in-concediu-7-zileSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Timp de o săptămână, Cătălin Măruță cu Andra, Eva și David se vor afla pe cel mai mare vas de croazieră din lume. Familia lui Măruță s-a îmbarcat pe vas din Barcelona și au în program câte o oprire pe zi în acest circuit pe care l-au ales. Prima dată au coborât la Palma de Mallorca, apoi în Marsilia – Franța, miercuri în Italia – Florența, Pisa, Cinque Terre, Spezia, iar ulterior vor fi alte opriri la Roma, Napoli. Duminică se vor întoarce în Barcelona, acolo unde vor debarca.

Cât au scos din buzunar soții Măruță

Deși toți și-au dorit un astfel de concediu, Andra recunoaște că a avut cele mai mai mari emoții. „O croazieră cu familia este o aventură incredibilă pe apă, care îți oferă șansa de a descoperi noi destinații și de a petrece timp împreună. Este o experiență memorabilă, navigând pe apele albastre și descoperind o mulțime de distracții la bord”, a povestit Andra.

„Vacanța este acel moment în care timpul pare să încetinească iar sufletul se încarcă de energie pozitivă. Fie că este plajă, în mijlocul naturii sau explorând locuri noi, vacanța ne reconectează cu noi înșine și cu cei dragi”, a completat și Măruță.

„Croaziera pe un oraș plutitor este o experiență cu adevărat unică, o combinație de tehnologie avansată și frumusețe naturală. Fiecare zi aduce experiențe noi pe această „insulă” cu apusuri magice și priveliști de neuitat. Croaziera pe un oraș plutitor nu este doar o călătorie este o experiență inegalabilă”, a mai spus prezentatorul de la ProTV pentru Click!.

Familia Măruță s-a cazat în două cabine cu balcon și cu toții au parte de tratament de lux, testând tot felul de restaurante și meniuri, care mai de care mai sofisticate.

În această perioadă, pentru că în luna august turiștii aleg astfel de croaziere, o cabină cu balcon pe un astfel de vas costă aproximativ 4000 – 4500 de euro, pentru o perioadă de 7 zile, cu servicii all inclusive.

Vezi și Mama lui Cătălin Măruță a împlinit 70 de ani. Imagini de la petrecere, cu toată familia. Cuscrii, nora Andra și nepoții i-au cântat „La mulți ani” lângă un tort superb

Citește și:

Imagini impresionante de la înmormântarea lui Sinead O’Connor. Mii de oameni au cântat, în cor, „Nothing compares 2 U”

A căzut și ea în patima operațiilor estetice. Ce intervenție și-a făcut Adina Buzatu la față, la 46 de ani: ”Pozele sunt făcute la 8 zile după operație”