Că cei doi copii ai cuplului, David și Eva, se simt în elementul lor e clar, dar nimeni nu ar fi intuit cât de încântați vor fi adulții, mai ales Andra.

Într-un tricou cu Minnie Mouse și cu urechile specifice, Andra e toată numai zâmbet. Copilul din ea se distrează maximum, după cum se vede din instantaneele postate pe rețelele de socializare.

Până și Cătălin Măruță a lăsat deoparte sobrietatea, purtând un tricou cu Mickey Mouse. Îmbrăcați sport, cei doi nu au lăsat nici măcar ploaia să le strice planurile.

cuplul-MarutaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

”Cuplul ❤️ mele! 😍❤️ ”, exclamă admirativ fanii, observând și ”Ioiii, ce privire!”. Cum Andra și Cătălin se țin de mână, fanii nu se pot opri să nu observe: ”Măi, dar voi chiar vă iubiți!”.

În această perioadă, familia Măruță se află la Paris, acolo unde nu a putut să rateze excursia la Disneyland. O excursie mult dorită, pe care pandemia a întrârziat-o destul.

Familia Măruță o ține din sărbătoare în sărbătoare. Zilele trecute vedeta a fost Eva, care a împlinit 6 ani. A fost sărbătorităî în curtea familiei, cu un tort foarte special. Micuța Eva a primit felicitări și urări de la o grămadă de vedete, inclusiv de la Mihaela Rădulescu.

Andra si Catalin Maruta sunt casatoriti de 13 ani si au impreuna doi copii, pe David, in varsta de 10 ani si pe Eva Maria Ioana care astazi a împlinit 6 ani. Micuța a venit pe lume pe 23 iulie 2015.

Vezi și Eva Măruță împlinește azi șase ani. Ce surpriză i-au făcut Andra și Cătălin Măruță!

Citește și:

În ce relații au rămas membrii trupei Talisman. Ce îi reproșează Tavi Colen lui Alin Oprea: „Am căzut ca un bolovan”

Catherine Zeta-Jones, imagine rară alături de părinții ei: „Sunt pur și simplu cei mai tari, mă încarcă cu atâta bucurie”