Cei doi au ales vasul companiei americane Royal Caribbean, întrucât este ideal pentru familii, având nenumărate atracții pentru copii. S-au îmbarcat în Barcelona și în fiecare zi aveau să descopere noi destinații, în trei țări.

Andra și Cătălin Măruță, totul despre vacanța pe vasul de croazieră cu 17 etaje

Prima oprire a fost Palma de Mallorca, unde au petrecut toată ziua vizitând atracțiile turistice importante de pe insula spaniolă. Apoi, a treia zi dimineața, au ajuns în Marsilia, Franța, a patra zi în La Spezia, Italia, de unde au luat trenul pentru a vizita satele colorate Cinque Terre, patrimoniu UNESCO. A cincea oprire a fost Civitavecchia, portul de lângă Roma, iar a șasea oprire, Napoli, urmând ca, după o zi petrecută pe mare, vasul să revină în Barcelona.

Dincolo însă de vizitele zilnice de pe uscat, cea mai impresionantă experiență au avut-o pe vasul imens, lung de 362 de metri și înalt de 72,5 metri, cu 17 etaje, un adevărat oraș plutitor, care include 2759 de camere, în care sunt cazate peste 6000 de persoane.

Symphony of the Seas are peste 20 de restaurante tematice, sală de spectacole, amfiteatru în aer liber unde au loc spectacole de acrobații acvatice, aqua park unde cei mici se pot juca, tobogane de zeci de metri lungime, piscine, solarium, simulatoare de surf, teren de baschet și fotbal, golf, carusel, patinoar, tiroliană la o înălțime de 50 de metri, cazino, promenadă cu magazine și cafenele, discoteci, cluburi de jazz și karaoke, chiar și un parc imens, în aer liber, cu alei, magazine și peste 12.000 de plante și copaci, denumit Central Park.

vacanta-croaziera-catalin-maruta-andra-4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Au mers la patinaj, musical și show de acrobații acvatice

Fiecare seară, după cină, le-a rezervat câte o surpriză de neuitat. Mai întâi, au vizionat un show de patinaj artistic, oferit de dansatori profesioniști într-o sală imensă cu un patinoar de 10.000 de metri pătrați. În altă seară au vizionat musicalul Hairspray, pus în scenă în teatrul cu 1400 de locuri, apoi un show de acrobații acvatice la amfiteatrul în aer liber, situat în spatele imensului vas de croazieră.

Copiii s-au jucat, în timpul zilei, într-un aqua park plin de tobogane și fântâni arteziene, s-au dat pe tobogane imense, lungi de 30 de metri, și au urcat în caruselul cu personaje de poveste. David s-a arătat impresionat de FlowRider, un simulator de surf, situat pe ultima punte a vasului, unde poți urca pe o placă de surf și să escaladezi valurile generate de un sistem de ultimă generație. De asemenea, s-a arătat impresionat și de terenul de baschet și de fotbal, în aer liber, și de tiroliana pe care planezi deasupra punții cu jocuri și carusel pentru copii.

Cină la Alice în Țara Minunilor

Într-una dintre seri, cina a fost rezervată la un restaurant fusion imaginativ, Wonderland, inspirat de basmul Alice în Țara Minunilor. Ghidați de pălărierul cu haine colorate, Andra, Cătălin și cei doi copii ai lor au descoperit o abordare inedită a experienței de cină, descoperind meniul doar după ce au pictat cu pensula umezită deasupra lui și alegând preparate reinventate de un chef renumit. În alte seri au experimentat restaurantul lui Jamie Oliver sau cel specializat în fructe de mare.

Plimbare de seară în parcul cu 12.000 de copaci

O altă experință inedită a reprezentat-o parcul situat în centrul vasului de croazieră. Central Park a fost amenajat cu peste 12.000 de copaci, alei cu cafenele și magazine, bănci și foișoare unde diverși muzicanți ofereau recitaluri live la diverse instrumente. Sub parcul în aer liber, pe Promenada interioară, au asistat la defilări de care alegorice și show-uri de muzică live.

Prima experiență pe un vas de croazieră i-a cucerit, de pare, categoric, Andra și Cătălin Măruță spunând că o vor repeta cu siguranță în viitorul apropiat.

Citește și: Andra și Măruță, vacanță all inclusive pe un vas de croazieră de lux! Cât au plătit

„O croazieră cu familia este o aventură incredibilă pe apă care îți oferă șansa de a descoperi noi destinații și de a petrece timp împreună. Este o experiență memorabilă, navigând pe apele albastre și descoperind o mulțime de distracții la bord”, a declarat Andra.

„Croaziera pe un oraș plutitor este o experiență cu adevărat unică, o combinație de tehnologie avansată și frumusețe naturală. Fiecare zi aduce experiențe noi pe această „insulă” cu apusuri magice și priveliști de neuitat. Croaziera pe un oraș plutitor nu este doar o călătorie, ci este o experiență inegalabilă.

Dacă ar trebui să descriu experiența noastră pe croazieră într-un cuvânt, acela ar fi – MAGIC! Priveliști uluitoare, confort și relaxare fără egal, aventuri zilnice și clipe de neuitat alături de oameni minunați. Dacă doriți o experiență unică, cu siguranță o croazieră este perfectă! E o modalitate de a descoperi lumea într-un mod inedit și relaxant. Ne vedem la următoarea… acesta a fost doar începutul!”, adaugă Cătălin Măruță.

Citește și: Mama lui Cătălin Măruță a împlinit 70 de ani. Imagini de la petrecere, cu toată familia. Cuscrii, nora Andra și nepoții i-au cântat „La mulți ani” lângă un tort superb

Citește și: Mirela Vaida, poză rară cu soțul ei, din vacanță. Cine este bărbatul cu care are 3 copii, o casă în pădure și o viață fericită